Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Radu Moldovan despre scandalul din PSD: ”Nu face absolut deloc bine partidului. Firea n-a spus în CEX nimic din ce spune acum presei”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Președintele PSD Bistrița-Năsăud Radu Moldovan a apreciat astăzi într-o conferință de presă, răspunzând la o întrebare adresată de Bistrița Express, că acuzele primarului Bucureștiului, Gabriela Firea  nu fac bine PSD-ului. Moldovan n-a participat la ședința Comitetului politic executiv de sâmbăta însă, atunci când Gabriela Firea a cerut fără succes demiterea ministrului de interne, Carmen Dan, însă a spus că l-a întrebat pe  primarul Becleanului, Nicolae Moldovan ce s-a întâmplat la CEX și că acesta i-ar fi spus că niciuna din acuzele Gabrielei Firea din spațiul public nu le-ar fi spus și în interior:

”Deci în mod cert ceea ce se întâmplă în momentul de față, nu face absolut deloc bine partidului. Habar n-am care sunt nemulțumirile doamnei Firea. Am si eu o singură curiozitate, pentru ca din discuțiile cu colegul meu Nicu Moldovan doamna Firea n-a exprimat în cadrul Comitetului Executiv nicio astfel de nemulțumire, pe care văd că nu le mai termină după comitetul politic executiv. Dar fiecare are agenda lui , nemulțumirile lui. Dar un lucru este cert: românii nu așteaptă asta de la PSD. Românii așteaptă de la PSD drumuri, apă, canal, salarii, pensii, școli. ..Este evident că nu ne face bine absolut deloc. Dar fiecare cu ale lui”. 

Întrebat dacă la următorul comitet executiv va participa și dacă se va pune problema unui vot de sancționare a Gabrielei Firea, Radu Moldovan a eschivat răspunsul: ” nu am fost convocat încă, nu știu unde voi fi atunci și care va fi agenda” ..” trebuie să așteptăm să se întâmple, că altfel comentăm de genul dacă și cu parcă era pe o barcă, dacă nu era..” a sunat răspunsul președintelui PSD Bistrița-Năsăud.

Share.

About Author

Lasă un comentariu