Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Le-a dat cu flit polițiștilor în timp ce făcea o tură pe moped cu un bebeluș în brațe. Ce riscă individul

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un bărbat de 31 de ani din Bichigiu, comuna Telciu a dat ieri un adevărat recital de comportament iresponsabil. Individul s-a urcat la manșa unui moped neînmatriculat, pentru care nu avea permis și în brațe cu un bebeluș de un an, s-a apucat să facă ture din satul său către centrul de comună și înapoi. În drumul său a trecut chiar pe sub nasul polițiștilor comunali, care i-au făcut semne disperate să oprească însă mopedistului de ocazie nici nu i-a trecut prin cap. Ulterior când au dat de individ chiar  la domiciliul lui, au descoperit că acesta consumase băuturi alcoolice.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IJP, Crina Sârb, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au constatat cu ocazia verificărilor efectuate, că bărbatul în cauză nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar mopedul nu era înmatriculat.

Pentru lunga listă de infracțiuni, între care punerea în pericol al unui bebeluș, nepoțelul său pe care îl ținea în brațe cu o mână, iar cu cealaltă manevra mopedul, dar și conducere sub influența alcoolului al unui autovehicul neînmatriculat, fără permis, dar și refuzul de a opri la semnalele polițiștilor  bărbatul din Bichigiu s-a ales cu un dosar penal și riscă o condamnare cu închisoarea.

În plus părinții micuțului transportat în felul acesta riscă și ei sancțiuni, pentru că au permis punerea în pericol a bebelușului lor.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu