Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

RECRUTĂRI: Ce job-uri la stat sunt scoase la concurs săptămâna aceasta în Bistrița-Năsăud?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Lista posturilor disponibile pentru care se organizează concurs săptămâna aceasta în județul Bistrița-Năsăud include job-uri pe diferite poziții administrative la Consiliul Județean, Primăria Bistrița, Casa de Pensii ori Inspectoratul Teritorială de Muncă, dar și de personal de întreținere și administrativ în școli și primării. Lista include și câteva poziții de management, printre care și cea de director la noul inființatul CS Gloria.

Potrivit portalului posturi.gov.ro majoritatea posturilor scoase la concurs în administrație cer studii juridice, economice sau inginerești și o vechime de cel puțin 5 ani.

La Consiliul Județean Bistrița-Năsăud e disponibil pentru o perioada determinată un post de consilier principal pentru un absolvent de inginerie de drumuri și poduri, inginerie agricolă, construcții civile sau inginerie industrială cu o vechime de minim 5 ani pentru Biroul de achiziții publice și contracte. Dosarul poate fi depus doar până în data de 3 octombrie. Mai multe despre acest job găsiți aici: Consilier principal-Consiliul Județean BN.

La Primăria Bistrița sunt scoase la concurs două posturi, ambele de inspectori, pe perioadă nedeterminată, unul la Direcția de Integrare Europeană, celălalt la serviciul de taxe și impozite de la Direcția Economică. La Integrarea Europeană condițiile de angajare sunt absolvent de studii superioare, fie juridice, economice sau inginerești, iar vechimea minimă cerută de post este de 7 ani, pentru că este vorba de un post de inspector specialitate clasa A. Prima probă a concursului este programată pentru 5 octombrie. Detalii despre condiții și concurs găsiți aici: inspector Primaria Bistrita

Cel de-al doilea post de inspector asistent necesită o vechime de doar un an și studii economice de lungă durată. Data primei probe din concurs este în 10 octombrie. Detalii găsiți aici:  inspector asistent Direcția economică.

Tot la departamentul economic, la urmări și executări silite, însă de la Casa de Pensii BN este vacant un post de consilier superior. Condițiile minime pentru intrarea în concurs sunt studii superioare economice, 7 ani vechime în specialitate. Depunerea dosarelor se poate face până în 15 octombrie. Găsiți informații despre condiții și concurs aici: Consilier Casa de Pensii.

Și tot studii superioare economice se solicită și pentru postul de Administrator Financiar la Colegiul Național Liviu Rebreanu, un job cu jumatate de normă pentru care condițiile minime sunt pe lângă studiile universitare de lunga durată cel puțin 9 ani vechime. Mai multe găsiți aici: CNLR.

Oficial, încă se caută director la CS Gloria

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud a scos la concurs, oficial și perla coroanei postul de director la nou înființatul Club Sportiv Gloria 2018. Condițiile sunt destul de generale iar cu excepția studiilor superioare de lungă durată în orice domeniu nu există cerințe limitative. Candidaților li se mai cere un plan de management cu strategii până în 2021, iar depunerea dosarelor este acceptată până vineri 5 octombrie.

Posturi de întreținere

Pe lângă posturile de funcționari în instituțiile din BN sunt disponibile și job-uri din zona personalului de întreținere : îngrijitor curățenie la Școala Gimnazială Budacu de Sus, muncitori la Liceul cu Program Sportiv Bistrița și Școala Gimnazială Șintereag. femeie de servici la Direcția de Servicii Publice a Primăriei Bistrița, dar și două posturi de muncitori, respectiv bucătar la Grădinița Trenulețul Veseliei Bistrița.

Sursă foto: Biz Brasov.ro

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu