Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Deputat de Bistrița-Năsăud: Dancilă ne-a demonstrat că nu reprezintă România, ci o gașcă de infractori

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Parlamentarul USR Cristina Iurișniți a comentat pe facebook prestația primului ministru român și a susținătorilor săi la ședința dedicată României în Parlamentul European: ”In 3 octombrie la Strasbourg, Dăncilă ne-a demonstrat încă o dată clar că nu reprezintă România ci o gașcă de infractori care mint cu nerușinare întreaga Uniune Europeană!
Manipularea de acasă nu ține cu transparența de la Strasbourg, astfel că Frans Timmermans a pus-o repede la punct , amintindu-i că Guvernul trebuie să respecte valorile europene și nu bolșevice, precum statul de drept, libertatea de expresie și să înceteze abuzurile împotriva societății civile” . 
Deputatul de Bistrița-Năsăud mai spune și că oricât ne-ar sprijini europenii decizia de ”a curăța mizeria”rămâne tot în curtea românilor: ” Imi doresc să rămânem în Europa si să nu permitem unui dictator precum Dragnea si clica lui să ne arunce din nou în negura istoriei. Europenii ne sprijină dar nu pot să ne și spele rufele pline de ticăloșie, abuz, corupție si minciună.
Voi vota la Europarlamentarele din 26 mai 2019 pentru păstrarea democrației și îndepărtarea de dictatura spre care ne îndreaptă PSD, pentru respectarea drepturilor cetățenești fundamentale și pentru respectarea statului de drept! Votul pro -european ne va duce mai aproape de o UE mai puternică si consolidată, în care dacă cotizam să si știm atrage fonduri europene pentru a ne dezvolta si progresa.
Din 2019 România trebuie să fie parte la masa deciziilor!”  a mai comentat Cristina Iurișniți.

Share.

About Author

Lasă un comentariu