Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Stațiunea Sângeorz-Băi primeste o gură de oxigen printr-un proiect POR:” Am muncit pentru acest proiect din prima zi de mandat” spune primarul

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Primarul Traian Ogâgău a anunțat pe facebook semnarea unui contract de finanțare de 4,6 milioane de euro pentru reabilitarea infrastructurii turistice a stațiunii Sângeorz Băi. Finanțarea derulată prin Programul Operațional Regional (POR) nu a fost acceptată din prima încercare, din cauza unor neclarități legate de regimul de proprietate a terenurilor. Însă perseverența a dat roade:

”Cu bucurie împărtășim cu voi acest moment in care începem sa culegem roadele muncii noastre..la Cluj-Napoca am semnat primul contract de finanțare în valoare de 4,6 milioane de euro. Este un proiect la care s-a muncit mult încă din prima zi de mandat formând o echipă care între timp a câștigat experiență și cu care am depus și depunem proiectele care vor aduce schimbarea de care are nevoie comunitatea noastră” a anunțat primarul Traian Ogâgău.

Acesta a explicat pentru Bistrița Express că banii europeni vor fi folosiți pentru reabilitarea infrastructurii turismului balnear a stațiunii , adică ”reabilitarea pădurii -parc din stațiune: cu alei, cu piste de biciclete, piste de downhill, aducțiuni de izvoare, cu mofete, cu amenajări de scări, cu amenajari de spații, teren de sport, scene, toalete, chioșcuri, de toate”.

Avocatul liberal Diana Morar a salutat pe facebook semnarea contractului de finanțare  pentru reabilitarea turismului balnear, despre care spune că ”va așeza Sângeorz Băi, din nou, pe harta turismului balnear național. …investiție este menită sa readucă in prim plan potențialul turistic al stațiunii, care de aproape 30 de ani, risca sa rămână doar o amintire păstrată de memoria celor care au trăit vremea de glorie a stațiunii Sângeorz Bai” și-l felicită pe primar pentru implicare și consecvență: ”Gratie implicării eficiente și profesioniste a administrației locale conduse de primarul Traian Ogâgău, acest proiect vital pentru stațiunea Sângeorz Bai este realitate. Obiectivele investiției vizează captarea, transportul și amenajarea in scop turistic, apele minerale, traseele de legătura cu satul tradițional, spațiul cultural, amenajarea de spații verzi și zone turistice menite sa pună in valoare potențialul local.” spune Diana Morar.

Share.

About Author

Lasă un comentariu