Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Cristina Iurișniți: ”Echilibrul și inteligența românilor de a deosebi falsele teme au învins”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Deputatul USR Cristina Iurișniți le-a mulțumit pe facebook delegaților partidului din secțiile de votare pentru implicarea în supravegherea votului și a comentat rezultatele scrutinului: ”Mulțumim tuturor delegaților în secțiile de votare! Mulțumim tuturor colegilor! Mulțumim tuturor românilor europeni! Echilibrul și inteligența românilor de a deosebi falsele teme impuse pe agenda publică de adevăratele priorități ale României au învins! Ne dorim o Românie pro-europeană care își cunoaște valorile și prioritățile: independenta justiției, educație de calitate, un sistem de sănătate funcțional si transparent, politici sociale de reducere a abandonului școlar și de sprijinire a familiei , o administrație reformată pentru o economie competitivă! 
Mai avem mult de muncit pentru a fi cu adevărat europeni! Acestea sunt doar o parte din adevăratele priorități! 
Acum, suntem doar mai săraci cu 35 de milioane de euro!” a scris Cristina Iurișniți pe pagina de socializare.

România mai matură decât conducătorii ei

Deputatul USR a postat și comunicatul partidului său după invalidarea referendumului: ”România e mai matură decât conducătorii ei. Coaliția Dragnea – Tăriceanu este ruptă de realitate și trebuie să plece” au spus liderii USR care au remarcat că românii au înțeles că adevăratul pericol e altul decat cel invocat pentru declansarea consultării populare: „Cetățenii României au confirmat astăzi ceea ce Uniunea Salvați România a spus de la bun început, că suntem chemați la un referendum inutil care nu schimbă nici situația juridică a familiei sau a căsătoriei și nici viața de zi cu zi a românilor. Românii au înțeles că adevăratul pericol vine de la incompetența și hoția coaliției PSD-ALDE și că referendumul nu rezolvă problemele sociale grave cu care se confruntă ei și familiile lor.

Prezența scăzută, de natură să ducă la invalidarea referendumului, este în primul rând un vot de neîncredere în Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu care au crezut că îi pot manipula pe români prin frică și minciună și că se pot relegitima ca putere. USR are convingerea că românii nu au dorit ca votul lor să fie folosit de PSD și ALDE ca argument pentru atacurile împotriva justiției și pentru îndepărtarea României de Uniunea Europeană.

liderii USR spun și că PSD-ALDE ar trebui să plece după un asemenea vot de blam primit: ”USR consideră că PSD-ALDE trebuie să plece de la putere după acest vot de blam. Cerem demisia Guvernului Dragnea-Dăncilă care dovedește că a pierdut contactul cu realitatea, în condițiile în care prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, a afirmat că acest referendum rezolvă o problemă importantă cum este familia, fapt infirmat de cetățeni. Guvernul este responsabil pentru cheltuirea a 40 de milioane de euro pentru organizarea acestui referendum inutil, bani care putea fi utilizați cu folos, în beneficiul românilor.

USR salută și faptul că referendumul s-a desfășurat corect, fără nereguli majore, situație la care a contribuit prin semnalele de alarmă pe care le-a tras înainte de vot și prin monitorizarea atentă și competentă a organizării și desfășurării procesului de vot. Într-un timp foarte scurt, USR a mobilizat 12.000 de delegați și a dovedit că este un partid cu o capacitate organizatorică foarte bună și cu profesioniști care au gestionat în mod eficient toate sesizările și au monitorizat prezența” precizează comunicatul USR

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu