Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Atenție se închide drumul Bistrița-Năsăud în această noapte! Ce alternative aveți la dispoziție

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nu mergeti către Năsăud din Bistrița sau din orașul de pe Someș spre reședința de județ în această noapte! Cel puțin timp de 4 ore  DN 17 C va fi închis joi noaptea, după ora 12,00 din pricina unor lucrări de reparații. Inspectoratul Județean Poliție BN  a anunțat, printr-un comunicat de presă  că drumul la intrarea în Năsăud este închis pentru lucrări la pasajul de cale ferată și că accesul poate fi făcut în acest interval orar doar pe traseele alternative.

Dinspre Năsăud către Bistrița polițiștii recomandă traseul Bistrița-Salva, Mocod, Cociu, Beclean, Bistrița sau Salva-Mocod-Beclenuș-Bistrița, iar dinspre Bistrița spre Năsăud se poate ajunge doar prin Beclean-Beclenuț, mocod-Salva sau Beclean-Cociu, Mocod și Salva.

 

Comunicatul IJP anunță și că limitele sectorului de drum închis circulației vor fi semnalizate cu indicatoare rutiere. Cei care vor să se deplaseze dinspre Bistrița spre Dumitra sau până la locații în proximitatea căii ferate de la Năsăud vor putea folosi totuși traseul obișnuit.

Polițiștii spun și că nu au anunțat mai repede închiderea drumului principal între Bistrița și Năsăud deoarece comunicatul de la Compania Regională de Drumuri Cluj a venit doar în cursul zilei de astăzi.

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu