Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ce replică a primit Tăriceanu de la Grupul european ALDE după declarațiile de la Bistrița

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Călin Popescu Tăriceanu a negat vineri la Bistrița că partidul său ar fi fost expus unei proceduri de excludere demarată la nivelul grupului european ALDE din care face parte și a susținut că declarațiile deputatului USR Cristian Ghinea făcute cu o zi înainte ar fi minciuni. Ghinea declarase, așa cum a relatat și Bistrița Express, că în noiembrie va fi discutată la nivelul ALDE Europa o moțiune de excludere a partidului lui Tăriceanu cerută de partidul afiliat din Spania, Ciudadanos pentru derapaje grave de la valorile liberale.

Citește și:  Tăriceanu, lovitură de imagine încasată la Bistrița: un vicepreședinte USR anunță că ALDE Europa va dezbate moțiunea pentru excluderea partidului omonim român

Imediat însă după declarațiile lui Călin Popescu Tăriceanu, care a negat existența vreunei proceduri împotriva partidului său, purtătorul de cuvânt al ALDE Europa contactat de G4Media.ro l-a contrazis. Didrick de Schaetzen purtătorul de cuvânt al ALDE Europa a confirmat pentru publicația românească faptul că la viitorul consiliu al grupului, organizat în 9 noiembrie 2018, la Madrid, va fi dezbătută calitatea de membru al formațiunii conduse de Călin Popescu Tăriceanu.

Sursă foto Propolitica.ro

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu