Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Replici ca de la un bistrițean la altul în Parlament. Ce i-a spus deputatul Simionca ministrului Deneș la dezbaterea moțiunii simple

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

 

Deputatul PMP de Bistrița-Năsăud Ionuț Simionca  i-a spus astăzi ministrului Apelor și Pădurilor, bistrițeanul Ioan Deneș că a căzut la mijloc, nevinovat, în hora guvernării PSD-ALDE. Simionca a luat cuvântul marți după-amiaza la dezbaterea moțiunii simple depuse de PNL împotriva  împotriva ministrului Deneș susținând că un ministru schimbat odată la șase luni  n-are cum să dea randament și nici cum să livreze rezultate și că e victimă sigură: ”Faceți parte dintr-o guvernare, să ne păstrăm terminologia domeniului pe care-l gestionați, care nu vede pădurea din cauza copacilor. Când schimbi un ministru odată la șase luni, e greu să ai pretenția ca noul venit să aducă rezultate.

Și o să dau și un exemplu să înțelegeți ce am vrut să zic. La întâlnirea avută săptămâna trecută cu noi membrii ai Comisiei de Agricultură la Alba Iulia ne-ați comunicat că ați deblocat peste 6.000.000 mc de lemn în vederea rezolvării problemei lemnul de foc. M-am bucurat că ministru a luat în considerare intervențiile mele în Parlament și în spațiul public referitor la nevoia asigurării lemnul de foc cu atât mai mult cu cât dl. Deneș este parlamentar ca și mine de Bistrița Năsăud. Problema este că lemnul nu a ajuns în teritoriu încă. Deci nu ați reușit să le livrați rezultate încă și cine știe poate la remaniere guvernamentală care bate la ușă partidul stat va decide să vă înlocuiască.” a  declarat în plenul Camerei Deputaților Ionuț Simionca.

Ce spun liberalii și ce replică a dat Deneș

Deputații au dezbătut în această seară  moțiunea simplă inițiată de PNL împotriva ministrului Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, intitulată “Stimulat de PSD, fără pic de competență, taie Deneș în păduri și la verzi… și la uscate”., însă votul final va fi dat abia mâine în ședința de plen.

Cel care a citit moțiunea, liberalul Tinel Gheorghe i-a reproșat lui  Deneș că are puterea în mâini și taie frunză la câini, adică nu se implică în chestiunile cu adevărat importante ale ministerului. Printre seria de acuze Tinel Gheorghe i-a reproșat că a îndepărtat oameni din funcții pentru a o angaja în componența consiliului de administrație din minister pe criterii doar de el știute pe nepoata fostului șef al SPP, Dumitru Iliescu

În replică Deneș le-a spus celor care au scris moțiunea îndreptată împotriva sa că aceasta„este o pizza cu de toate” și că nu fac altceva decât să îl mai invinovățească „de ce plouă sau de ce pică frunza toamna”. Deneș le-a mai spus ca in timp ce acuzatorii săi comentează pe facebook din fotoliile lor el a efectuat vizite de lucru în 25 de județe, în unele chiar de câteva ori, scrie Mediafax. Deneș i-a mai răspuns lui Tinel Gheorghe, potrivit sursei citate  că n-a făcut angajări decât ținând cont de criteriile profesionale și că ceea ce-i deranjează cu adevărat pe liberali este schimbarea șefului Romsilva.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu