Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Un condamnat în Italia pentru sclavie a fost înhățat de polițiști în Reteag. Nu e singurul din comună în aceeași situație

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un bărbat de 45 de ani din Reteag, condamnat în Italia la 5 ani și jumătate de închisoare pentru sclavie a fost prins astăzi de polițiști tocmai în locurile natale. Pe numele lui Eugen Ciurar exista un mandat internațional de arestare emis de un tribunal din Catanzaro (Italia) emis în lipsa pentru că individul a fost de negăsit. L-au arestat polițiștii după un filaj din comuna sa natală, unde încerca să se ascundă și l-au dus la Centrul de detenție a Poliției Bistrița, după ce procurorii i-au dat mandat de reținere de 48 de ore. Astăzi polițiștii bistrițeni l-au însoțit la Curtea de Apel Cluj unde va fi judecată extrădarea acestuia.

Interesant este că acum 7 ani polițiștii s-au confruntat cu un caz asemănător, iar urmăritul, o femeie, cu același nume, Ciurar a fost arestată tot în Reteag după ce pe numele ei fusese emis un mandat internațional ca urmare a unei condamnări cu închisoarea pentru trafic de droguri, furt și vătămare corporală. Tânăra arestată în 2011 în Reteag, Teodora Ciurar fusese condamnată la 4,6 ani tot de un tribunal din Italia, din Messina. În cazul acesteia Curtea de Apel Cluj a validat mandatul.

 

sursa foto :Muzica instanțelor.ro (arhiva)

Share.

About Author

Lasă un comentariu