Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Săptămâna pe șosele a început cu stângul: două accidente, unul mortal la primele ore ale zilei

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un pieton de 90 de ani și-a pierdut viața în această dimineață în localitatea Coșbuc, după ce a fost lovit de o autobasculantă. Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului de Ambulanță, Ciprian Păcurar bătrânul  a fost găsit de echipajul de intervenție în stop cardio respirator, cu multiple traumatisme și hemoragie. A fost resuscitat și intubat, însă n-a răspuns la manevrele de resuscitare.

Potrivit primelor date ale polițiștilor bătrânul a încercat să treacă strada prin loc nemarcat și fără să se asigure în momentul în care a fost surprins de autobasculanta, care a încercat să frâneze la timp, dar fără succes. Șoferul, un bărbat de 39 de ani din Rodna a fost testat cu alcooltestul, iar rezultatul a fost negativ.

Un al doilea accident în această dimineață s-a produs pe drumul dintre Dorolea și Livezile. O șoferiță de 24 de ani a pierdut controlul într-o curbă iar mașina pe care o conducea s-a răsturnat. În accident au fost rănite șoferița și alte două tinere de 19, respectiv 20 de ani. Toate trei au fost transportate la UPU cu multiple leziuni și traumatisme, însă erau conștiente, informează ISU Bistrița.

Sursă foto: ISU accident Dorolea

Share.

About Author

Comentarii închise.