Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Avocatul Diana Morar: ”România se îneacă la mal, pierzând trenul Schengen în așteptarea drezinei de Teleorman”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Marți 13, au fost cu adevărat trei ceasuri rele pentru România, a scris pe facebook președintele organizației de femei Diana Morar. Ea le-a enumerat chiar în timpul derulării lor: ”dezbaterea în Parlamentul European a textului  unei moțiuni impotriva România în privința potențialului subminării independentei justiției ca urmare a pachetului de legi pe justiție adoptat in ultima perioada”, apoi cererea, tot în Parlamentul European ”a aplicării prevederilor art.7 din Tratat îndreptate împotriva României, cea mai dura sancțiune ce duce la suspendarea dreptului de vot al statului sancționat” și nu în ultimul rând,  raportul MCV pentru justiție  împotriva României.

Diana Morar comentează și că în doi ani de zile de când a câștigat alegerile, PSD a reușit performanța unică ” sa dinamiteze pozitia consolidata a României ca stat membru UE. Oficialii europeni își manifesta serioase îngrijorări cu privire la statutul statului de drept in România. Și asta cu o luna înainte de preluarea Președinției UE de către României” și își arată îngrijorarea că la 100 de ani de sărbătoare a integrității și suveranității statului român, revenind la vechi metehne ajungem să lăsăm ” Europa sa meargă înainte fără noi.”

Avocatul liberal a pus și un update la postarea de pe facebook după consumarea tuturor evenimnetelor sub semnul zilei de marțea neagră: ”În timp ce Bulgaria a înțeles până la final care e strategia de lupta împotriva corupției prin asigurarea și întărirea independenței sistemului sau judiciar, astfel că iese de sub incidența rapoartelor MCV, nu aceeași direcție o împărtășeste România.

Guvernul Dăncilă se straduiește cu prisosință ca toate eforturile României pe strategia anticorupție din ultimii 11 ani sa fie egale cu zero, insistând în a bate moneda pe pachetul de legi pe justiție menite să deservească unui singur om cu un scop ilegitim și imoral. România se îneacă la mal, pierzând trenul Schengen in așteptarea drezinei de Teleorman” scrie Diana Morar.

 

Share.

About Author

Comentarii închise.