Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Deputat bistriţean despre absenţa Vioricăi Dăncilă de la convocarea din Parlament: ”consideră că nu are de ce da socoteală”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Deputatul USR Cristina Iurișniți critică absența premierului Viorica Dăncilă care astăzi era așteptată în Parlament la solicitarea opoziției, făcută înaintea apariției raportului MCV dar și a rezoluției nefavorabile României din Parlamentul European.

Deși prezența Vioricăi Dăncilă fusese trecută pe agenda oficială a Camerei Deputaților, aceasta a anulat în ultimul moment pentru a nu fi obligată să facă față tirului de întrebări: ”conform Ordinii de zi a Camerei Deputaților la Ora guvernului era programată doamna Dancila sa dea cu subsemnatul! Prezenta ei a fost anulata in ultimul moment, ca doar nu are de ce să dea socoteală Parlamentului României.” comentează caustic deputatul USR într-o postare pe facebook. Despre rezoluția din Parlamentul European Cristina Iurișniți scrie că nu e sub nicio formă îndreptată împotriva românilor, ci a coaliției de guvernare PSD-ALDE: ”Este o rezoluție care apără România și românii cinstiți de politicienii care vor să controleze justiția.USR susține o Românie puternică și responsabilă în UE. Din păcate, acțiunile Guvernului PSD – ALDE au făcut din țara noastră un subiect de discuție la nivel european. PSD – ALDE nu mai sunt credibili în Europa, ei nefiind susținuți nici în propriile lor familii politice!”.

Cristina Iurișniți scrie că pe lângă derapajele inacceptabile în privința justiției coaliția la putere are multe alte probleme pentru care este trasă de urechi: ”Au gestionat incompetent dosarele pentru Agenția Europeană a Medicamentului, au votat reducerea fondurilor pentru pesta porcină și in contextul acestui guvern tras de urechi în PE riscă să organizeze cea mai slabă președinție rotativă din istoria Uniunii Europene după demisia ministrului Afacerilor europene . Mai mult, ​liderii europeni precum Martin Weber, au declarat că țara noastră face pași înapoi în lupta anticorupție și avertizând Guvernul de la București că valorile europene nu sunt negociabile”mai spune deputatul USR de Bistrița-Năsăud.

Share.

About Author

Comentarii închise.