Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ludovic Orban spune că Suciu de la Bistriţa e reprezentativ pentru calitatea celor puși în funcţii de PSD. Ce replică a primit

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Președintele PNL Ludovic Orban l-a taxat vineri seara pe liderul de grup de la deputații PSD, bistrițeanul Daniel Suciu, despre care a spus că  este reprezentativ pentru calitatea politică și profesională a oamenilor puși în funcții de PSD, partid despre care a afirmat  că ”a pus în funcții toate cozile de topor”. Prezent la Bistrița la o întâlnire cu membrii PNL Ludovic Orban a salutat victoria în instanță a primarului Traian Ogâgău care a obținut anularea  ordinului de organizare a referendumului pentru demiterea sa, care ar fi fost orchestrat de PSD, moment în care a lansat o șarjă de ironii la adresa liderului de grup al PSD Daniel Suciu, cel pe care primarul liberal l-a invins la localele din 2016:

Este un primar serios (nn. Ogâgău), care are foarte multe proiecte care vor intra în execuție și cetățenilor din Sângeorz o sa le pară foarte bine că intre candidatul nostru și actualul lider al grupului parlamentar de la Camera Deputaților al PSD, dl Suciu, l-au ales primar pe candidatul PNL. Oricum îmi dau seama ce oameni are PSD-ul dacă a ajuns lider de grup un deputat ales de Bistrita care a  fost bătut în cursa pentru primărie de către actualul primar al Partidului Național Liberal. Asta se va întâmpla în viitoarele alegeri peste tot în țară. Cred că e din ce în ce mai clar că actualele partide de guvernare practic au adunat toate cozile de topor și toate persoanele fara calificare si fara pregatire si i-au protapit in fruntea Guvernului, ministerelor, agentiilor” a mai comentat Ludovic  Orban.

Replica lui Suciu: ”Orban e perfect pentru această poziție ocupată odată de Brătieni”

Suciu nu a rămas dator liderului PNL și a  scris pe pagina sa de facebook un comentariu în care face referire inclusiv la o așa zisă  discuție privată cu acesta, la porecla pe care i-a lipit-o acestuia Traian Băsescu și la alte detalii de culise despre care vorbește în doi peri: ”Recunosc…m-au amuzat declarațiile președintelui Ludovic Orban. Eu credeam că a venit la Bistrița Folk, dar probabil în lipsa mandolinei, a cântat fără. Deduc că este surprins cum de subsemnatul a ajuns lider de grup. Eu, în schimb, sunt chiar bucuros că a ajuns lider de partid. Că e perfect pentru această poziție ocupată odinioară de Brătieni. În schimb, îmi aduc aminte de o discuție cu domnia sa exact vizavi de primarul său favorit, dar zău că nu aș vrea să spun ce părere avea întâiul liberal despre primarul Traian Ogâgău. Că iar va scrâșni din dinți alt liberal bugetar, Ioan Turc. Prietenii știu de ce. În rest, îl mai așteptăm pe rapsodul Ludovic Orban prin județul nostru, că are ce vedea, deși sunt convins că nu va avea timp deoarece trebuie să-și păzească facțiunile din PNL BN să nu se încaiere prea tare”  a comentat Suciu.

Daniel Suciu care este la al doilea mandat de deputat a ajuns în urmă cu un an lider de grup al deputaților PSD de la Camera Deputaților cu girul președintelui PSD și al Camerei Deputaților,  Liviu Dragnea. Suciu a candidat și pentru funcția de primar al orașului Sângeorz-Bai, cu câteva luni înainte de a fi ales a doua oară deputat, însă a fost învins de actualul primar, liberalul Traian Ogâgău, după ce primăria în cauză  a fost condusă timp de mai multe mandate de un pesedist, Roland Venig.

 

 

 

 

Share.

About Author

Comentarii închise.