Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Un consilier județean al opoziției revine în CJ BN după doi ani de absență

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Demisia din Consiliul județean al unui consilier care și-a încercat norocul și la parlamentare, Doris Rai (fostă Moldovan) i-a creat culoar de revenire în deliberativ liberalului Samuel Coman. Acesta a fost consilier județean PNL un mandat întreg, între 2012 -2016, însă după ultimele alegeri locale a prins doar o poziție de supleant pe listele pentru Consiliul Județean Bistrița-Năsăud.

Coman va fi validat pentru restul mandatului rămas până în 2020 în ședința de marți a Consiliului Județean. Profesor de filozofie, Samuel Coman va face parte din comisia de învățământ, unde s-a vacantat un loc prin demisia consilierei PNL Doris Rai. Coman este primvicepreședinte în PNL Bistrița-Năsăud, în timp ce Doris Rai a fost vicepreședintă în același partid, poziție din care de asemenea a demisionat, invocând motive personale.

Liberalul reintrat în Consiliul Județean vorbește deja, chiar înainte de validare  despre nevoia ca PNL să lucreze la un buget alternativ al CJ Bistrița-Năsăud, pe care să-l contrapună celui făcut de actuala administrație. Într-o postare făcută pe facebook Samuel Coman vorbește despre parcuri industriale mici în zona Bârgăului și Beclean, un buget al Direcției pentru Cultură care să nu mai genereze cheltuieli exorbitante pentru ”lălăieli”, măsuri pentru siguranța cetățenilor în zone expuse riscului de accidente, bani pentru trotuare și despre alte măsuri care să direcționeze mai eficient fondurile bugetare.

Share.

About Author

Lasă un comentariu