Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Tânărul zdrobit în accidentul de la pasarelă avea pe facebook un video despre efectele unui impact la viteză mare

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Șoferul de 27 de ani care a pierit instantaneu  după ce mașina sa s-a izbit marți seara de un stâlp al pasarelei din  apropierea ISU era un profesionist în materie de mașini, fost inginer electronist la reprezentanța Mercedes și inginer șef la service-ul Biami Auto din Bistrița.

Pentru Andrei Pintican, cel care a intrat- potrivit surselor din poliție cu o viteză foarte mare și fără urme de frânare  direct într-unul din stâlpii pasarelei, mașinile nu aveau secrete, așa că varianta unei defecțiuni tehnice sau a unei erori de conducere, pare destul de improbabilă. Ancheta ia în calcul și alte variante, inclusiv pe cea a sinuciderii, vehiculată în presă, în condițiile în care apropiații au relatat că tânărul trecea printr-o perioadă dificilă, inclusiv, după unele surse, printr-un divorț finalizat foarte recent.

Video pe pagina sa: ”Un accident mortal demonstrează ce poate face viteza”

În mod bizar pe pagina sa de facebook Andrei Pintican postase în urmă cu doi-trei ani un filmuleț din categoria video șocant, intitulat ” Un accident mortal demonstrează ce poate face viteza” cu un impact frontal dintre un Mercedes G Class care rula cu viteză excesivă căruia îi apare în față un obstacol: o mașină intrată pe contrasens. Impactul este devastator, iar pasagerii zboară șocant în aer zeci de metri, la propriu, înainte de a se izbi de pământ și a muri. Iar concluziile amicilor săi care au comentat au fost ” nu contează cât de puternică sau dotată e o mașină, tot într-un sicriu pe roți se poate transforma”.

Aceeași pagină de facebook, pe care ultima postare făcută de Andrei era o imagine 3D, înduioșătoare a cățelușului său, s-a transformat rapid într-o cronică de condoleanțe, în care prietenii șocați își scriu mesajele de stupefacție și părere de rău: ”Dumnezeu sa te odihneasca ! Multumesc ca m-ai ajutat de fiecare data cand am avut o problema la masina !” scrie un fost client, ”Dumnezeu sa te odihneasca Andreiut” ”. Dormi in pace suflet bland”, ”Odihneste-te in pace tinere!!” Dumnezeu sa te ierte, ai fost un bun prieten, de ajutor intotdeauna, nu pot sa inteleg de ce ai facut asta!!!Păcat un baiat bun ” scriu prietenii și cunoscuții  lui Andrei Pintican pe pagina sa de facebook. 

Share.

About Author

Lasă un comentariu