Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Cristina Iurișniți: ”A fost victorie de etapă în Camera Deputaților. Urmează moțiunea”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Deputatul USR Cristina Iurișniți a explicat pe pagina de facebook că votul de miercuri pentru revocarea președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea și a vicelui Iordache a fost mai degrabă o victorie de etapă, prima când liderului PSD i s-a clătinat cu adevărat scaunul.

Cristina Iurișniți a explicat și că blocarea de către coaliția PSD-ALDE a votului final după primul vot dat de opoziție care li-a fost nefavorabil puterii a fost expresia fricii pe care coaliția ar fi resimțit-o probabil miercuri mai acut ca niciodată. ” Deși a fost o victorie de etapă, e prima dată când li s-a clătinat scaunul unor infractori, prima dată opoziția unită a votat pentru revocare și s-a consemnat revocarea în stenogramă”.

Deputatul USR a descris și atmosfera din una dintre cele mai tensionate zile din actuala sesiune, când opoziția s-a certat cu un președinte de ședință (Florin Iordache) care nu avea dreptul, conform regulamentului camerei să conducă o ședință în care să i se ceară revocarea, poziție la pupitru din care n-a vrut să se ridice cu niciun chip: ”În plenul Camerei deputaților nu se mai respectă niciun regulament din cauza infractorilor în frunte cu infractorii dragnea și Ciordache. Nu au dorit să votăm. Teama că au pierdut majoritatea s-a instalat. dragnea a lipsit de la ședință…negocia să-și refacă majoritatea pierdută pentru că nu mai au ce să ofere. Dragnea conduce prin interpuși. În comisia de administrație, unde e membru,  a avut zero prezență. Revocarea este singura soluție” scrie Cristina Iurișniți pe facebook, unde a precizat și că pasul următor este moțiunea de cenzură.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu