Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Pelerinaj al prietenilor la locul oribilului accident în care a pierit inginerul auto Andrei Pintican

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Prietenii lui Andrei Pintican inginerul auto care a pierit marți seara după ce s-a izbit la peste 150 de kilometri la oră de unul dintre stâlpii pasarelei din apropiere de Dedeman i-au ridicat acestuia un altar cu fotografia și zeci de lumânări. Iar stâlpul de care s-a izbit mașina este marcat cu o cruce neagră, în timp ce în jurul urmelor accidentului, amestecate cu  bucăți din ce a rămas din resturile mașinii îndepărtate, au așezat alte lumânări.

Locul tragediei a devenit unul pelerinaj pentru prieteni, cunoscuți ori simpli șoferi, care fără să-l fi cunoscut pe Andrei Pintican, dar șocați de cumplitul episod, opresc mașinile să aprindă o lumânare în memoria acestuia.

În lipsa unei concluzii a anchetei polițiștilor, varianta vehiculată de amicii săi, dar și de necunoscuții care examinează locul accidentului  rămâne cea a unei morți asumate. ”Uitați-vă la cum arată drumul. Nici măcar un amator n-ar fi căcat pedala în halul ăsta știind că urmează curba, aia, dar un profesionist cum era el. Mi-e clar că a luat la tintă stâlpul asta și a luat viteză mare de departe, ca să o termine pe loc. N-ati văzut cum era mașina căzută în cap. Pai ca să ajunga asa mașina trebuie să fi avut 180 și mai mult la oră”. Un altul îi dă dreptate și începe să vorbească despre deziluziile din dragoste drept o cauză sigură a deciziei lui Andrei. „n-ai de unde să știi că numai asta a fost ” îi răspunde un altul, care se pretinde consătean cu tânărul inginer.

Citește și: Tânărul zdrobit în accidentul de la pasarelă avea pe facebook un video despre efectele unui impact la viteză mare

Și pe pagina personală de facebook, căruia între timp i-a fost schimbat statutul și a devenit pagină de condoleanțe, printre mesaje îndurerate apar și comentariile celor care l-au cunoscut. Cele mai multe înclină spre ipoteza unui gest suicidar pe fondul unei episod depresiv cauzat de  probleme generate de fosta sa căsnicie.

Share.

About Author

Lasă un comentariu