Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Diana Morar: ”Primarii marilor orașe construiesc alianțe pentru viitor, iar administrația Bistriței se luptă cu noroiul”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Modelul celor patru primari care au pus sâmbătă bazele Alianței Vestului, sub auspiciile căreia care vor să acceseze proiecte comune și să negocieze finanțări cu Uniunea Europeană pare tot mai îndepărtat de paradigma în care administrația Bistriței se încăpățânează să funcționeze, e constatarea la care a ajuns consilierul local PNL, Diana Morar.

Consilierul liberal a izbucnit pe facebook după ce a văzut într-o publicație online  imagini cu pârtia de schi a Bistriței unde se toarnă betoane pentru consolidare: ”Iarna-i pe noi și ei toarnă betoane! Au avut la dispoziție 8 luni de zile și 1.8 MILIOANE de lei din bugetul local și tot i-a luat iarna prin surprindere! Ingustimea și lipsa de viziune a administrației locale PSD-ALDE ii tin captivi in incăpățânarea de a hrăni cu bani publici, fără număr, gaura neagră a bugetului municipal, pârtia de schi cu noroi” a scris Diana Morar.

Ea a comparat această imagine, dar și altele cu atitudinea primarilor marilor orașe din Nord și Vest; Cluj, Oradea, Timișoara și Arad care au pus bazele unei colaborări pe proiecte majore care să le permită negocierea cu EU: ”În timp ce primarii liberali construiesc alianțe pentru viitor, demonstrând că administrația se poate face la nivel superior performant, pentru binele cetățenilor, bistrițenii sunt nevoiți să înoate la propriu în orașul lor, îndreptându-se cu repeziciune mai degrabă spre ideea unui oraș obscur, din perioada feudală, așa cum se insistă prin teleormanizarea întregii țări”.

Consilierul PNL spune și că visul de a scoate Bistrița din mocirlă nu se poate realiza fără primari pe mădura celor patru: ”atâta timp cât Bistrița nu va avea un primar liberal, Alianța Vestului din care să poată face parte și orașul nostru rămâne un vis frumos astupat de noroiul pe care suntem nevoiți să-l înfruntăm în fiecare zi”, a mai scris Diana Morar.

Share.

About Author

Un comentariu

Lasă un comentariu