Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Mesaj pentru primarii care au câștigat voucherele de la UE pentru internet public gratuit

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Parlamentarul PMP Ionuț Simionca i-a felicitat public pe primarii celor patru comune din Bistrița-Năsăud ale căror administrații  au reușit să câștige voucherele puse la bătaie de UE pentru echipamente care să ofere internet gratuit în spațiile publice.

Vreau să-i felicit pe primarii din Prundu Bîrgăului, Șieu Măgheruș, Budești și Lunca Ilvei.. că au reușit să acceseze fonduri europene în vederea îmbunătățirii accesului la internet a locuitorilor acestor comune! Patru localități din județul nostru vor primi, de la Comisia Europeană, bonuri valorice de 15.000 Euro pentru achiziționarea de echipamente și instalarea acestora în vederea amenajării unor puncte de acces public și gratuit de internet wireless, a scris deputatul PMP Ionuț Simionca pe facebook.
Simionca spune și că primarii cei care nu au accesat aceste fonduuri ar trebui să nu abandoneze competiția care va mai avea runde noi: ”În calitate de deputat al judeţului Bistrita-Năsăud și, în același timp, ca cetăţean care se confruntă în fiecare zi cu nevoia de a rămâne în permanență conectat la informațiile noi, îi încurajez pe primari să aplice pentru acest program de finanțare. O conexiune de internet wireless rapidă, modernă și la care au acces cât mai mulți locuitori va duce la creșterea nivelului de educație, informare și va avea un impact pozitiv asupra situației economice a unei localități.” a mai scris Simionca.

Citiți mai multe aici despre competiția pentru vouchere a Uniunii Europene și despre administrațiile câștigătoare din Bistrița-Năsăud aici: http://Administrațiile a patru comune din Bistrița-Năsăud au luat fața orașelor la o competiție UE

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu