Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Daniel Suciu către opoziție:”numai boii-s consecvenți”. Ce replică a primit de la Turcescu

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Scandal în Parlament astăzi după ce opoziția a cerut pentru a doua oară revocarea lui Liviu Dragnea de la șefia Camerei Deputaților și a lui Florin Iordache,  președinte de serviciu al majorității ședințelor, din funcția de vicepreședinte.

Liderul de grup al liberalilor, Raluca Turcan a cerut prezentarea stenogramelor ședinței de săptămâna trecută când s-a votat revocarea celor doi, pe fondul absenteismului celor de la putere: „ Nicio şedinţă de vot final nu va fi validată de PNL şi Opoziţie dacă unul dintre cei doi revocaţi conduc şedinţele de vot final.  De la tribuna Camerei avertizăm că în urma conducerii acestei instituţii de către Dragnea şi subalternii săi au loc abuzuri: şedinţele sunt conduse ilegal de persoane revocate şi se intenţionează falsificarea stenogramelor de şedinţă, ceea ce e un abuz, la care pot apela doar nişte infractori“ a spus Turcan in plen.

I-a dat replica bistrițeanul Daniel Suciu, liderul deputaţilor PSD: „Opoziţia trebuie să-şi facă numărul. În politică, doar boii sunt consecvenţi. Nu mai fiţi consecvenţi!“. a spus Daniel Suciu potrivit Adevărul. Declarația lui Daniel Suciu l-a iritat pe Robert Turcescu, deputat PMP care l-a taxat cu propriile vorbe, spuse în urmă cu trei ani: „Îi reamintesc domnului Suciu declaraţia făcută în ianuarie 2015. Citez: «Noi am nu abdicat de la consecvenţă, chiar dacă am fost boi uneori»“.

Ședința de astăzi a Camerei Deputaților, care avea pe ordinea de zi votul la legea pensiilor și la legea evaziunii fiscale a fost suspendată astăzi, conducerea invocând motive legată de nedepunerea unor rapoarte din comisii. Potrivit surselor presei centrale motivul real ar fi faptul că puterea nu avea suficiente voturi după ce  a pierdut majoritatea în Camera Deputaților pentru a  trece cele două legi care sunt organice.

 

Share.

About Author

3 comentarii

  1. Balan Marius -ecologist PV în

    Daniele te-a auzit fosta ta profesoara de biologie Angela Balan. Vad insa ca apari intr-o poza alaturi de boul sef care baga pesedeul si Romania in gard. Uitati-va dragilor la sondajele romanilor pe justitie si verdeti ce surpriza aveti. Oare cine sunt BOII care continua sa abereze cu legile si codurile penale ? Poporul roman si opozitia ? Romanii care ies in strada de la ordonanta 13 incoace ? Sa iti fie rusine Daniele ca te stiu de micut si nu am crezut ca involuezi in halul asta. Pacat de tineretele tale ca iti faci veacul intre PENALI. Ai timp sa iti ceri scuze pana la sfarsitul anului.Semneaza nenea Balan asa cum imi spuneai tu cand erai mic si educat la Generala 1 din B-ta.

  2. Balan Marius -ecologist PV în

    Stimata doamna SIMONA BOZBICI. O vreme am stat cuminte dar ma provocati cu materialele astea rau de tot. Cum naiba sa stai leguma si sa nu raspunzi cu aceiasi moneda arogantei si nesimtirii ?Daca dati stiri si imagini cu pestisori, arici si fluturasi poate ca ma linistesc.

Lasă un comentariu