Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Îndrăznește să crezi: două ore a vorbit Dragnea la CNC al PSD. A cerut OUG pe amnistie și plângere penală împotriva președintelui pentru trădare

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Aproape două ore a vorbit președintele PSD Liviu Dragnea la Consiliul Național al PSD, într-unul dintre cele mai agresive discursuri pe care le-a ținut.

A atacat multinaționalele că repatriază profitul UE, a căpătat accente eurofobe vorbind despre modul în care Europa ar trata România, a cerut ordonanță pe amnistie și grațiere ” dacă nu se găsește altă soluție” și perla coroanei, i-a cerut lui Florin Iordache să scrie o plângere penală împotriva președintelui pentru înaltă trădare pe motiv că acesta ar fi spus că România nu este pregătită pentru preluarea președinției rotative a UE.

De la pupitrul pe care stătea scris ” Îndrăznește să crezi în România” Dragnea a făcut declarații șocante: ”Despre România se spune ca este prea coruptă ca sa fim membru cu drepturi depline în UE si a fost votată o rezolutie nedreapta in care ni se reproșează lucruri care se întampla peste tot. ..

L-am auzit pe Iohannis spunând că are vesta galbena în portbagaj – i-a spus si lui Macron sau acolo tace mâlc?… In mod nedrept si jignitor, țara noastra a fost transformata în tap ispasitor al jocurilor de putere dintre grupurile politice europene. … Tara noastra, ca orie alta tara, are dreptul să isi decida propria soarta. Niste parlamentari români, tradatori, au votat împotriva României, mintind si prezentand alta realitate decat se întâmpla in Romania si insista in continuare să se faca rau României”.
Deasupra tuturor este Iohannis, care tradeaza dur Romania “Va rog ca dupa Anul Nou sa depuneti cererea de inalta tradare impotriva lui Klaus Iohannis” i-a transmis Dragnea ordinul direct lui Florin Iordache, vicepreședintele Camerei Deputaților și juristul bun la toate al PSD-ului.

Romania nu va accepta sa fie tratata ca o tara de mana a doua in UE, mai spune Dragnea. “Inteleg ca noi avem dreptul de a pune la dispozitei toate resursele acestei tari”, dar este “dreptul nostru ca popor sa ne fie mai bine, ne dorim ca toate companiile care lucreaza in Romania sa plateasca taxele aici”. “Sunt foarte deschis, foarte cinstit, deranjant de sincer, dar nu accept sa nu ai dreptul sa iti spui punctul de vedere. E ca si cum nota depusa de Maior si Coldea ajungea in final sa fie rechizitoriu. Asa si cu cei de acolo. E important sa avem si noi drepturi si dreptul de a ne spune opinia”.

Și nu doar lui Florin Iordache i s-a adresat direct șeful PSD , ci și lui Teodorescu, ministrul de Finanțe și lui Darius Vâlcov căruia i s-a adresat cu ” coruptule” pentru o abordare ultranaționaliste în care a înfierat pe cei care ar aduce alimente otrăvite în România: ”Sunt absolut convins ca poate chiar saptamana asta dl Teodorovici (e pe aici?); dl. Valcov e aici? Coruptule, unde esti? Dna Dancila, puneti-i la treaba, sa plateasca companiile. Cel care conduce ANPC, Autoritatea Sanitar Veterinara sunt aici? Am avut discutii cu voi, se pare ca degeaba” a amenințat Dragnea care a continuat:În Romania intră alimente pline de otravă, contrafacute, sub calitatea celor din tara de origine. Ce va lipseste sa incepeti programul pentru copiii si poporul roman sa nu mai consume alimente otravite? Doamna premier, va rog sa faceti planul de masuri, necesarul de fonduri si sa le puna in aplicare pana la finele anului. Nu sunt in stare, sa mearga acasa. Oamenii asta asteapta de la noi.” 

 

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Balan Marius -ecologist PV în

    Ieri 16 dec s-a reinstaurat comunismul de tip nou (PENAL) in Romania Sa fie clar ! Acuma sa vedem cat tine ?

Lasă un comentariu