Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Mesaj de ziua premierului pe wall-ul Doinei Pană: ” Dumnezeu să-ți călăuzească pașii spre binele României”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Deputatul de Bistrița-Năsăud Doina Pană a ținut să-i transmită primului ministru, Viorica Dăncilă, un mesaj special pe propria sa pagină de facebook cu ocazia zilei de naștere, deși, din fotografiile postate se poate vedea că a făcut-o și in mod direct, la Consiliul Național a PSD.

Mesajul vicepreședintei PSD face trimitere la relația care o leagă de primul-ministru, descris drept ” un pumn de fier într-o mănușă de catifea” și face trimitere la politicile de denigrare (sic!) îndreptate împotriva Vioricăi Dăncilă.: ”Politicile de denigrare, oricât ar fi de virulente, nu pot împiedica adevărul să triumfe, nu pot face să dispară evidența: echilibru, demnitate, bun simț, omenie, profesionalism, “pumn de fier în mănușă de catifea” când situația o cere!” scrie mesajul care continuă pentru a întări probabil și în mințile celor sceptici că se referă chiar la Viorica Dănccilă: ”Da, am descris-o pe doamna premier Viorica Dăncilă. Ne leagă o prietenie veche bazată pe respect reciproc și prețuire!” 

Doina Pană încheie cu o urare care ar putea să-i  facă invidioși chiar și pe cei mai înfocați propagandiști, legând viitorul  Vioricăi Dancilă de prosperitatea și binele României: ”La mulți ani, Viorica Dăncilă! Dumnezeu să-ți călăuzească în continuare pașii, spre binele României și al românilor!!!”.

Eurodeputatul Maria Grapini se bagă în seamă pe postare, dar calcă în strachini

Mesajul Doinei Pană nu găsește ecou printre toți prietenii ei virtuali. Un răspuns al uneia dintre cele care fac postări frecvente pe profilul Doinei Pană arată așa : ”Eu nu pot asocia un om ca și dumneavoastră cu unul ca si ea ,regret!” iar in altă parte la comentariul cuiva: ” uite doua doamne” aceeași comentatoare scrie: ” Eu văd una singură”.

Eurodeputatul Maria Grapini, celebră pentru gafele de exprimare și greselile grosolane pe care le face în scris, o comite din nou, de data aceasta pe pagina Doinei Pană, chiar la postarea cu pricina :”La multi ani draga diamna Orim ministru!Obuna romanca-orice ar spune unii! 🌹” este postarea semnată Maria Grapini, care scrie  chiar sub mesajul secretarului de stat de la Cultură, bistrițeanul Alexandru Pugna.

 

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Balan Marius -ecologist PV în

    Extraordinar ! Asa este. Dumnezeu sa-i calauzeasca pasii pentru o reintoarcere bine asteptata la VIDELE. Acolo poate face fata cu succes la o functie de presedinta de BLOC . Mult Succes !

Lasă un comentariu