Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Un Black Friday de coșmar pentru un magazin de electrocasnice online din Bistrița

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un magazin online de electrocasnice din Bistrița a ajuns într-o situație delicată după ce, în 16 noiembrie, cu ocazia unei campanii de vînzări tip Black Friday a fost luat cu asalt de cumpărători ispitiți de prețul de zece ori mai mic, afișat  pentru o plită incorporabilă. Problema e că proprietarii magazinului ar fi susținut că a fost un preț fake, după ce site-ul le-ar fi fost spart de hackeri.

Nemulțumiți că nu și-au primit plita incorporabilă la prețul de 120 de lei, 14 din cei 143 de cumpărători au fost plângere la Protecția Consumatorilor din Bistrița, chiar dacă niciunul nu era din județ.

Episodul a fost relatat de comisarul șef adjunct al OPC Bistrița-Năsăud, Adrian Bota astăzi în ședința Colegiului Prefectural. Bota a explicat că s-a întâmplat chiar ca unii să achiziționeze și câte 43 de plite incorporabile, alți 14,  atrași de prețul de 120 de lei față de 1200 de lei, prețul standard. Bota a explicat că în total au fost cumpărate în diferite colțuri ale țării 347 de plite incorporabile BEKO din magazinul online în cauză de către 143 de cumpărători  pâna ca proprietarii să se sesizeze și să blocheze site-ul. ”Nu se știe cine a modificat prețul: un fost angajat, altă  firmă externă. Au fost unii care au cumpărat chiar și 43 de plite. S-a deschis dosar penal, nu s-au  onorate comenzile, au fost făcute 14 reclamații ca urmare a acestui fapt”  a mai spus adjunctul OPC Bistrița-Năsăud”.

Reprezentantul OPC a explicat pentru Bistrița Express că niciunul dintre cei care au făcut sesizare impotriva magazinului nu e din județul Bistrița-Năsăud , însă inițial competența de soluționare a cazului le-ar revenit bistrițenilor pentru că magazinul online care apartine unui retailer autohton are sediul social în județ.

În acest moment însă OPC nu mai are competență în caz, după ce a fost preluată ancheta de către procurori.

Share.

About Author

Un comentariu

  1. BLACK FRAIERY … nu friday ! Nu pricepeti ca nu exista comerciant sa piarda ceva ? Daca nu-si pot vinde marfurire la pretz triplu de achizitie, asa cum fac toti comerciantii sa obtina profit… atunci il reduc sistematic … dar nu mai mult de dublul a ceea ce a cheltuit la achizitionarea lui . Deci BLACK FRAIERY … nu friday !

Lasă un comentariu