Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

” Eroii Revoluției nu au murit pentru grațierea hoților” este sloganul unei adunari publice convocate mâine la Bistrița

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Asociația Bistrița Civică va marca 29 de ani de la Revoluția din 22 decembrie prin organizarea unei adunări publice de comemorare, care va fi în același timp și un protest față de călcarea în picioare de actuala guvernare a valorilor pentru care au luptat eroii din 1989.

Adunarea publică, programată sâmbătă de la ora 18,00 în Piața Petru Rareș, cea în care s-au adunat bistrițenii în urmă cu 29 de ani, va fi organizată  sub sloganul ”în Revoluție s-a murit pentru libertate, nu pentru amnistia și grațierea hoților și corupților!”. Adrian Florin Chereji, președintele Bistriței Civice a anunțat și că adunarea este organizată legal și are avizul Primăriei municipiului.

În postarea de pe grupul de facebook care cheamă bistrițenii la adunarea publică cei de la Bistrița Civică au subliniat că martirii din 22 decembrie 1989 nu au murit pentru ca 29 de ani mai târziu o coaliție la putere să-i amnistieze pe hoți și pe corupți: ”În Decembrie 1989 au murit 1116 oameni pentru libertate. Nu au murit pentru amnistia și grațierea ticăloșilor. Au murit pentru DREPTATE și pentru LIBERTATE. Acum, la 29 de ani, lupta lor riscă să fie în zadar. Libertatea și dreptatea sunt în pericol.
Pe 22 Decembrie 2018 le vom onora sacrificiul.
Și vom spune ca și EI : NU VREM ÎNTUNERIC! VREM DEMOCRAȚIE! VREM LIBERTATE!
NU vrem OUG pentru amnistia și grațierea hoților și corupților!”. Membrii Bistriței Civice se opun și OUG-ului care destabilizează economic România : ”De asemenea, nu vom tolera cu nici un preț adoptarea în 25 decembrie a OUG-ului anunțat de Teodorovici. Dragnea, Vâlcov, Teodorovici și gașca vor duce prin aceste masuri economia României la nivelul unei țări din Africa in urmatoarele zile. Vrem retragerea lor imediată!”

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Balan Marius -ecologist PV în

    Vom depune o coroana si vom aprinde lumanari pentru eroii nostri dragi, care si-au dat viata ca noi sa traim in DEMOCRATIE. si tara sa prospere nu sa fie furata. Din pacate unii conducatori au uitat ca doar prin jertfa acestor bravi romani au ajuns la putere si in loc sa implineasca visul celor care au murit si pt. ei lucrurile merg exact intr-o directie gresita adica isi voteaza doar pt. ei legi blande si avantaje materiale. Vedem numai pensiile speciale ,prin care ei sio-au dat statutul de ceteni speciali cu altfel de drepturi pana la moarte. Exact ca intr-o tara de lumea a treia. Au icalcat cu mare usurinta legea suprema CONSTITUTIA acolo unde se scrie ca NIMENI NU ESTE MSAI PRESUS DE LEGE. Acest slogan este facut pres de acesti politruci organizati in grupari mafiote si care au facut praf JUSTITIA .

Lasă un comentariu