Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

VIDEO: Trafic infernal aseară la ieșirea din Bistrița spre Livezile. Cozile de mașini s-au întins pe mai mulți km

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Intrarea și ieșirea din Bistrița devin un infern în preajma sărbătorilor. De departe cea mai aglomerată cale de ieșire este cea spre Unirea către Livezile, unde ambuteiajele și așteptarea în trafic pun la grea încercare nervii șoferilor. Oprirea la trecerile peste căile ferate de pe traseu, semnalizate încă sumar gâtuie și mai mult  traficul.

Duminică ieșirea din Bistrița pe DN 17 spre Livezile a bătut toate recordurile. Un echipaj de poliție plantat la una dintre intersecții a mai fluidizat traficul, însă plecarea polițiștilor pe la 16,30 a făcut ca acesta să se blocheze din nou. Reporterul Bistrița Express a filmat traficul dispre Livezile Bistrița. Priviți prin ce au trecut șoferii:

 

Parcul auto a explodat, șoselele au rămas neschimbate

De doi ani încoace, mai ales după suspendarea taxei auto parcul de mașini a crescut constant, în timp ce șoselele și intersecțiile au rămas neschimbate, fără să existe proiecte majore care să rezolve blocajul din trafic în următorii ani,

În Bistrița există 45000 de mașini înmatriculate numai în municipiu,  potrivit datelor obținute de Bistrita Express de la Serviciul de înmatriculări auto la finalul lunii septembrie 2018. Dacă la asta adăugăm afluxul zilnic al mașinilor celor care vin în centrul de județ  fie făcând naveta, cu probleme administrative, ori la cumpăraturi, dar și a celor în tranzit din alte județe avem o imagine de ansamblu a blocajului. În județ existau la finalul anului 2017  în jur de 110 000 de mașini înmatriculate. Asta înseamnă o mașină la 3 locuitori. În Bistrița cu cei 70000 de locuitori, dacă nu-i luăm în calcul pe copii ajungem la concluzia că raportul adult mașină ajunge chiar și 1 la 1.

Sursa foto Mediafax

 

Share.

About Author

3 comentarii

  1. Daca opozitia si Gica Contra nu se opuneau ca pr.ostii, astazi era gata “Centura Bistrita Sud ” si traficul nu mai era blocat in aceste zone . Pe acea artera, ar fi circulat foarte bine toate ” culorile de masini ” nu doar cele ” rosii “… dar “Pr.ostu nu-i pr.ost destul, daca nu e si fudul ” … si suferim noi toti din aceasta cauza si culmea ca raman blocate ” toate masinile ” nu doar cele ” rosii ” !

  2. cititorule esti foarte prost informat. Incapatanarea prosteasca a lui O. Cretu a dus sa nu se realizeze o centura cu adevarat ocolitoare.

    • Draga ” ecologistule ” centura propusa de Dvs prin Monariu-Jelna… era improprie, foarte lunga si costisitoare si pe ea mergea… ” dr.acu “… Asadar, centura pe care o trambitzati dvs nu era nici utila, nici practica si nici “ieftina ” adica la banii pe care ni i-ar fi dat CE gratis si care acuma sa-u pierdut si au fost dati altora, ca v-ati incapatzanat Dvs Gica Contra si v-ati zbatut de ceasul mortii sa nu fie pe langa Raul Bistrita, ca probabil faceati Dvs ” paianjeni pe creier ” … daca se raliza .
      Adevarul este ca acel priect avea copertile rosii si v-a stat in gat Dvs tuturor celor care aveati ” gretzuri ” la aceasta culoare .
      Sa va fie rusine, ca faceti ce faceti numai sa fiti impotriva bistritenilor de parca n-ati locui si n-ati cirula si Dvs cu masinile pe aceasta artera, cume s-ar fi numit ea : drum, centura, aleie, poteca sau ” drum al maimutzelor ” …

Lasă un comentariu