Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Plata taxelor și impozitelor din 2019 se poate face doar din 10 ianuarie

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Cei care au de plătit amenzi de circulație primite de Sărbători sau alte tax e urgente pot achita astăzi și mâine la serviciul de taxe și impozite a municipalității.

În prima zi după Crăciun ghișeele de la taxe și impozite din strada Alexandru Odobescu 17 rămân deschise chiar și până la ora 18,00 , cu o pauză între 14,00 și 15,00. Vineri, 28 decembrie, în schimb  programul este scurt de la 8 la 12,00, iar luni este inchis. GHișeele se deschid abia în 3 ianuarie, însă impozitele pe 2019 dar și taxele de reclamă și publicitate nu se vor putea plăti decât începând din 10 ianuarie anul viitor.

Potrivit unui comunicat postat pe site-ul primăriei Bistrița taxele locale fără debit (amenzi, taxe extrajudiciare de timbru, taxe pentru carte de identitate etc.) se vor încasa însă abia începând cu data de 3 ianuarie 2019. Nu intră aici, însă și amenzile de circulație, care se încasează joi și vineri, dau asigurări funcționarii de la taxe și impozite, consultați de Bistrita Express.

Amenzile de circulatie se pot plăti la jumătate timp de 15 zile

Dacă ați încasat o amendă de circulație în perioada sărbătorilor de Iarnă nu vă îngrijorați că ați putea sa o plăti integral, și nu la jumătate din pricina ghișeelor închise. Din 25 august anul acesta legiuitorul a prevăzut că amenzile pot fi plătite la jumătate din minim timp de 15 zile de la scrierea procesului verbal, și nu doar în 48 de ore  cât era prevîzut până acum, atrage atenția purtătorul de cuvânr al Poliției județene, Crina Sârb.

Iar dacă nu aveți drum pe la taxe și impozite, amenda poate fi plătită și la Trezorerie, însă aici programul este și mai scurt: ora 14,00 joi, 26 și cel mult 12,00 în 27 decembrie.

 

 

I

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu