Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Procurorii au trimis în judecată un fost polițist bistrițean acuzat de luare de mită. Omul comisese câteva găinării

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un fost polițist, agent șef la ordine publică la Poliția Bistrița a fost trimis în judecată de procurorii bistrițeni la sfârșitul lunii decembrie 2018 pentru luare de mită în formă continuată. 

Procurorii susțin că  agentul șef Marinel S. ar fi luat bani dar și produse în patru împrejurări pentru a-i ierta de amenzi pe mai mai mulți contravenienți : ”în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu a primit sume de bani și bunuri pentru a nu-și îndeplini obligațiile de constatare a unor contravenții prevăzute de legislația rutieră” precizează comunicatul de presă semnat de procurorul Adrian Briciu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud. Potrivit procurorilor faptele de care este acuzat Marinel S. s-ar fi produs în perioada 2016-2017.

Trimiterea în judecată a fostului polițist a fost înregistrată la Tribunalul Bistrița-Năsăud imediat după Crăciun, în 27 decembrie 2018  ca  acord de recunoaștere a vinovăției, semnat de fostul polițist. Potrivit IJP Bistrița-Năsăud Marinel P. nu mai este polițist, fiind  pensionat la cerere încă din 2017.

Scandalul legat de fostul politist trimis acum in judecată a ajuns în atenția publică în luna martie a anului trecut odată cu reținerea unui alt agent  de la ordine publică, Ionel P. care era filat de o perioadă îndelungată de DGAA.  Cei doi ar fi fost, potrivit procurorilor, complici în câteva situații de luare de mită pentru a închide ochii la mici  infracțiuni de tot soiul. Într-unul dintre cazurile instrumentate, mita ar fi fost de 200 de lei și 20-30 de litri de motorină după ce l-au prins pe șoferul angajat la o societate comercială că fura cu canistra benzină din mașina de serviciu. De altfel mita pe care o luau cei doi, era, potrivit procurorilor, din aceeași categorie, între 50 și 300 de lei.

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Balan Marius -ecologist PV în

    Bai baiete ! Cu gainarii din astea nu faci averi. Orrienteaza-te si tu ca Deddy intri in echipa cu el si viitorul iti este asigurat.

Lasă un comentariu