Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Pașapoartele program prelungit la Bistrița până seara

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Serviciul de Pașapoarte are program prelungit până la ora 18,30 timp de două săptămâni, anunță Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud.

Programul de la Serviciul de Pașapoarte va fi zilnic, începând din 7 ianuarie până în 17 ianuarie 2019 între orele 8,30-18,30. Excepție de la programul zilnic de 10 ore vor face doar zilele de vineri, când e program redus cu publicul, și evident, zilele de  sâmbătă și duminică din acest interval.

La ghișeele de la Serviciul de pasapoarte Bistrita-Năsăud nu se poate ajunge însă fără o programare prealabilă, care se face  pe site-ul : www.epasapoarte.ro.

Bistrița Express a făcut o simulare pe site-ul de programari și în Bistrița, la Serviciul de Pasapoarte sunt disponibile intervale orare în fiecare dintre aceste zile cu program prelungit.

Pentru eliberarea unui pașaport tarifele percepute în țară  sunt următoarele:  pentru paşaportul simplu electronic : 258 lei  pentru persoanele cu vârstă peste 12 ani și  234 lei pentru copiii sub 12 ani și 96 de lei pentru pașaportul simplu, indiferent de vârstă.

Foto arhiva

Share.

About Author

Lasă un comentariu