Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

O bătrână salvată în extremis după ce i-a ars patul în care dormea

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pompierii au intervenit în această seară la Prundu Bârgăului, la un incendiu izbucnit într-unul din blocurile de locuințe și au reușit să scoată dintr-un apartament inundat de fum o femeie a cărui pat ardea mocnit.

Victima era inconștientă și cu arsuri la nivelul feței ân momentul în care a fost găsită, informează purtătorul de cuvânt ISU Bistrița-Năsăud, Cristina Răcilă. Victima, o femeie suptuagenară a fost preluată de echipajele de prim ajutor sosite la fața locului direct din brațele pompierilor.

Femeia care avea la prima estimare arsuri de gradul II cam pe 15 % din suprafața corpului a fost stabilizată de paramedicii care au interveniit, iar la momentul predării acesteia echipajului cu medic a Serviciului de Ambulanță  victima era conștientă și  cooperantă, au comunicat cei de la ISU.

Pompierii cercetează cauza probabilă a incendiului din apartamentul în care a  ars mocnit patul și o parte din mobilier.

Alte două incendii sambătă: la Năsăud și Bistrița

Nu e singurul incendiu la care au intervenit astăzi pompierii din Bistrița-Năsăud. La Năsăud a fost nevoie de intervenția mai multor echipaje ISU pentru a lichida care a izbucnit la o anexă a unui atelier auto. Incendiul a cuprins la Năsăud cam 80 de metri pătrați și a fost localizat relativ rapid.

[

Foto: arhiva

Share.

About Author

Lasă un comentariu