Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Câți bani a făcut pârtia Cocoș în primul weekend de funcționare din 2019

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

A fost un adevărat aflux de schiori pe Părtia Cocoș sâmbătă și duminică, în primul weekend în care aceasta a funcționat în program normal, adică de la 9 la 16,00. La telescaun a fost coadă, mai ales duminică atunci când numărul amatorilor de ski a fost mai mare decât în urmă cu o zi.

În cele două zile caseria pârtiei a încasat în jur de 30 000 de lei din cartelele de skipass vândute: 14000 de lei sâmbătă pentru 412  cartele și în jur de 16000 de lei duminică, 13 decembrie pentru 600 cartele. Cam costul lunar pe care-l plătește Primăra Bistrița cu funcționarea  telescaunului.

Reclamații pentru nocturnă

Cel mai mare regret al schiorilor bistrițeni a fost în weekend  limitarea programului  la ora 16,00  și faptul că în weekend nu este accesibilă nocturna, care este pusă în funcțiune doar în timpul săptămânii. Rețelele de socializare au fost pline de reacții de frustrare. Unele au fost postate inclusiv pe pagina de facebook a pârtiei: ”Nu inteleg de ce in week-end nu este deschisa partia pana mai tarziu! Fara nocturna.. In singurele zile din saptamana cand ar fi full, cand majoritatea nu lucreaza si isi permit sa stea in plus..pauza. Oricat imi storc creierii nu inteleg. Ok..liber angajatilor ore platite etc. Dar alta ar trebui sa fie organizarea si facut in asa fel incat partia sa fie functionala full si in week-end-uri..” scrie un utilizator, care se declară altfel un fan al pârtiei cu pricina.

Share.

About Author

Lasă un comentariu