Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

De luni suntem sub cod galben de ninsoare și viscol

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Județul Bistrița-Năsăud este vizat începând de luni, 14 ianuarie, ora 2 dimineața de o atenționare meteorologică de tip cod galben emisă de ANMH. Atenționarea, care se întinde până la ora 14,00 semnalează ninsoare, strat consistent de zăpadă și viscol.

Este vizat de codul galben județul Bistrița-Năsăud și Maramureș dar și partial alte zone din nordul Transilvaniei conform hărții( foto):

           Aceeași avertizare ANMH  anunță cumularea de cantități de peste 20…25 l/mp, cu un strat de zăpadă care va fi consistent. ”Vântul va prezenta intensificări susținute, îndeosebi în zonele de creastă, unde rafalele vor depăși 90…100 km/h viscolind ninsoarea, spulberând zăpada și determinând diminuarea semnificativă a vizibilității.

  Vremea rea va continua și în următoarele două zile: marți (15 ianuarie) și miercuri (16 ianuarie), când  vântul va continua să sufle tare în toate zonele de munte, spulberând zăpada și viscolind ninsoarea, dar intensificări ale vântului vor fi local și temporar și în celelalte zone” informează ANMH.

Share.

About Author

Lasă un comentariu