Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Un incendiu a cuprins luni dimineața două case din Dorolea. Pagube mari după stingerea flăcărilor

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pompierii bistrițeni au intervenit luni dis de dimineață la un incendiu semnalat la o casă  în Dorolea, comuna Livezile. La fața locului însă, scena incendiului s-a dovedit mai complexă decât s-au așteptat, pentru că incendiul se extinsese deja și la o a doua casă, aflată în imediata apropiere.

O oră și jumătate a durat intervenția extrem de complexă pentru stingerea incendiilor, pe lângă pompierii de la Bistrița intervenind și pompierii voluntari de la SVSU Livezile cu două autospeciale, una de la Livezile și o alta de la Dorolea.

Nu au fost victime umane, însă incendiul a omorât  40 de iepuri din crescătoria unuia dintre proprietarii de case. Practic întreaga anexă unde se aflau iepurii a ars în întregime, doar doi dintre iepuri fiind salvați. ambele case au fost afectate, la ambele a fost distrus acoperișul, în timp ce la o alta și un perete exterior. Un autoturism a ars în întregime, o anexa în totalitate, la fel și grajdul Suprafața totală afectată în incendiu este de aproximativ 300 mp, precizează ISU Bistrita-Năsăud.

Sursă foto: facebook ISU BN

Share.

About Author

Lasă un comentariu