Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Avocata Diana Morar comentează noua găselniță a ministrului Toader: ”maurul și-a făcut treaba până la capăt”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Anunțul ministrului Toader că  lucrează la o ordonanță pentru a extinde revizuirea proceselor cu soluții definitive ale completelor cu 5 judecători până în 2014 a  fost taxat dur de avocatul liberal Diana Morar.

”Dăm OUG pentru repunerea în termen a tuturor celor care au fost condamnaţi de către complete nelegal constituite şi vor putea face contestaţie în anulare, repuşi fiind în termen prin ordonanţă, iar instanţa, în complet legal constituit, va judeca”, a declarat ministrul Justiţiei, conform romaniatv.ro

Comentând anunțul avocatul liberal  a scris pe pagina de facebook că nu e altceva decât e o altă găselniță coaptă în laboratoarele PSD, după ce celelalte măsuri pe justiție s-au dovedit insuficiente: ”Cum recursul compensatoriu s-a dovedit a nu fi soluția salvatoare pentru situația unor infractori condamnați penal definitiv, PSD revine in arena justiției cu o noua găselniță preparata in laboratoarele proprii de către juristi” a comentat Diana Morar.

Atacând practic soluții definitive pentru care nu mai există cale de revizuire ministrul justiției va ajunge prin această ordonanță să facă inutila munca de 4 ani a judecătorilor de la Inalta Curte de Casatie și Justiție, mai spune avocata: ”Maurul Tudorel vrea ca din 2014 încoace să se rejudece situațiile in care cauzele au fost soluționate în complete “nelegal” constituite și nu doar situațiile care intrau sub incidența termenului de 30 de zile dat de formularea contestație în anulare. Cum s-ar zice, judecătorii și-au făcut treaba de pomană în ultimii patru ani, că acum vine o situație “altceva”, “mai presus” de ceea ce înseamnă o hotărâre definitivă și totul se resetează” Iar ce va urma e lesne de prevăzut:

Așadar, în curând vom vedea mulți protagoniști ai multor procese răsunătoare, unii care chiar au stat o vreme în detenție cum vor fi scoși imaculați de curgerea termenului de prescriptie și alte tertipuri pe care le permite procedura pentru a nu se mai analiza fondul situației deduse judecății. Maurul și-a făcut treaba până la capăt. Pe când moartea sa? mai spune Diana Morar cu trimitere la celebra replică dintr-o dramă clasică.

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Ma da rau v-a bagat boala-n cioante acest Dragenea, de toti ati dat in “balbaiala “… ! Deja v-a devenit o obsesie … ca nu cumva sa “scape “de parnaie. Stati linistiti mai, ca nu va fi votat niciodata , nici chiar de cei din PSD … in nici o alta functie si la urmatoarele alegeri, situatia se va schimba considerabil si cu totul altfel, puterea politica luand o alta turnura . PSD-ul are destule resurse umane sa aleaga in fruntea aprtidului pe cineva incoruptibil si care sa nu poata fi ” agatzat ” cu absolut … NIMIC !
    Inca un amanunt si anume, indiferent ca Dragnea va scapa de puscarie sau nu, ca va fi schimbat sau nu, proportia in sondaje va fi majoritara tot in favoarea acestui partid , asa ca de ce “faceti in nadragi “de spaima… tot nu scapati !

Lasă un comentariu