Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ce răspunde Monica Săsărman, consilierul județean liberal amenințat cu excluderea de secretarul Silași

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Monica Săsărman, consilierul județean liberal căruia secretarul organizației locale a partidului, Vasile Silași îi va cere excluderea din PNL pentru colaborare cu PSD-ul, a aflat de la reporterul Bistrița Express că i se pune la cale îndepărtarea din PNL.

Întrebată ce părere are despre cererea de excludere, Monica Săsărman, avocat de profesie, s-a limitat să spună că îl așteaptă pe Silași să-și ducă la bun sfârșit intențiile ”conform atribuțiilor statutare pe care le acesta le are în calitate de  secretar general ”și că va avea o reacție după ce acesta își va transforma spusele în fapte: ” eu nu știu de vreo cerere de excludere, nu sunt membru în Biroul Județean PNL. După ce se va materializa ce spune , voi vedea ce o să fac. Dânsul poate să zică ce vrea, eu nu-i pot îngrădi libertatea de exprimare ,, însă trebuie să și probeze” a mai spus Monica Săsărman, la insistențele reporterului Bistrița Express. Consilierul județean nu a dorit să comenteze nici principala acuzație a secretarului Silași: prezenta Monicăi Săsărman la o petrecere cu sute de membri PSD, organizată de filiala județeană a partidului de la putere la începutul anului (vezi foto coperta)

Liderul consilierilor PNL: ”Să ridice piatra cel care nu are nicio pată”

Întrebat ce părere are despre declarațiile lui Vasile Silași, făcute într-o conferință de presă la care a participat alături de președintele Ioan Turc, liderul de grup al consilierilor județeni PNL, Eugean Curteanu a replicat: ”să ridice piatra cel care nu are nicio pată”. Curteanu i-a spus reporterului Bistrita Express că nu știa de asemenea intenții și că va avea o discuție despre acest subiect cu conducerea județeană. Întrebat dacă din punct de vedere al liderului de grup are ce să-i reproșeze  consilierului județean Monica Săsărman, Curteanu s-a mărginit să comenteze : ”din punct de vedere al liderului de grup niciunul dintre consilierii judeteni, nu a avut, 100 la sută, o atitudine lipsită de reproș. Și e valabilă observația în actualul mandat, dar și în fostele mandate” a mai spus Curteanu, care însă a adăugat că se referă la ”neatenție, lipsa de sincronizare, lipsa de cooperare,  si atunci, la momentul votului pot sa apara sincope,”.

Silași a anunțat astăzi într-o conferință de presă a PNL că a convocat comitetul județean al PNL pentru a cere excluderea Monicăi Săsărman, după participarea la petrecere: ”din păcate nu și-a prezentat demisia. Ar fi fost un gest de onoare. Consider irelevant faptul că ar putea avea un motiv de a participa la petrecerea PSD” a declarat secretarul general, potrivit Rasunetul. Președintele județean Ioan Turc a spus că știe că nu are majoritate în Consiliul Judetean pentru ca o hotărîre de încetare a mandatului de consilier județean să fie adoptată.

Nici acuzatorul n-a scapat de suspiciunea de colaboraționism cu PSD

Avocatul Monica Săsărman este la al treilea mandat de consilier județean din partea PNL, respectiv PDL și multă vreme a fost unul dintre cei mai incisivi consilieri județeni ai opoziției. Monica Săsărman are o lungă carieră în PDL, si ulterior după fuziune în PNL. A fost candidatul PDL pentru un post de deputat in 2012 pentru unul din colegiile din județ, iar in campania prezidențială din 2014 a fost lovită în campania electorală pe Valea Bărgăului, ajungând la sectia de Urgentă.

De cealaltă parte nici Vasile Silași, secretarul general al PNL Bistrița -Năsăud și acuzatorul Monicăi Săsărman nu este străin de acuzele de colaboraționism cu PSD-ul. În calitate de primar al micii comune Chiochiș Silași l-a cooptat pe deputatul PSD Daniel Suciu, liderul de grup al deputaților PSD în cooperativa agricolă pe care a înființat-o, iar după ce a deschis o brutărie în numele aceleasi cooperative i-a oferit simbolic o pâine presedintelui PSD Bistrița Năsăud și al Consiliului Județean,  Radu Moldovan si a tinut să imortalizeze momentul, postându-l pe o rețea de socializare. (foto)

Sursă foto: Ziar de Bistrița, Propolitica.ro

       

Share.

About Author

2 comentarii

  1. PAI … LA TOATE ” CHEFURILE “… SI LA TOATE PARTIDELE… ESTE O REGULA generala si anume , SA FIE INVITATI DOAR ” pupa mana “…. , ceilalti… doar in campaniile de alegeri . ” Pupa ” si ea … o anume “mana ” probabil ca …

  2. Ma da… n-ati priceput ca era acolo … si actiona … “acoperit “… ?
    Nu poti cunoaste “dusmanul ” decat traind si vietuind efectiv impreuna cu el … Chiar nu vreti sa pricepeti ?
    Credeti ca in randurile celor din opozitie, nu exista astfel de “acoperiti ” care la adica… sunt imediat laga voi si va ” taie gatul ” ?

Lasă un comentariu