Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Polițiștii bistrițeni au emis un ordin de protecție provizoriu pentru a proteja o bunicuță

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un bărbat de 35 de ani a primit un ordin de protecție provizoriu de la polițiștii secției 1 Bistrița care i-au interzis să se apropie pentru o perioadă de 5 zile de bunica lui.

Polițiștii, care i-au deschis și un dosar penal pentru agresiune fizică bărbatului, încearcă astfel să o protejeze pe bunica acestuia o femeie de 76 de ani din Șieu de furia nepotului. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ, Crina Sârb ordinul  de protecție provizoriu a fost emis miercuri, după ce femeia a reclamat că a fost agresată de nepot în luna decembrie a anului trecut. Ordinul provizoriu trebuie confirmat și de procurori. 

Dacă femeia își dorește instituirea unei perioade mai lungi de restricții împotriva nepotului, atunci va trebui să se adreseze instanței pentru un ordin judecatoresc de protecție.

Până acum, de la finalul anului trecut de când a intrat în vigoare reglementarea legală care le permite polițiștilor să instituie ordine de protecție provizorii pentru victimele violenței domestice polițiștii bistrițeni au emis mai multe ordine, însă nu toate au fost validat de procurori.

Share.

About Author

Lasă un comentariu