Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Alertă ANSVSA la somon fumee, produs pentru Carrefour, infectat cu listeria. Produsul se vinde si la Bistrita

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Clienții lanțului de supermarket-uri Carrefour sunt avertizați să returneze o specialitate de file de somon, achiziționată de pe rafturile sale sau să o distrugă.

Este vorba de file de somon afumat, 140 g, a producătorului român Negro 2000 SRL sub marca proprie Carrefour. Avertismentul este transmis de Agenția Națională Sanitar Veterinară ”Societatea NEGRO 2000 SRL procedează astăzi la retragerea de la comercializare a produsului ” FILE DE SOMON AFUMAT 140g ” urmare evidenţierii prezenţei Listeria monocytogenes”, transmite ANSVSA.

Somonul cu pricina e la vânzare și în Bistrița, dar ar fi alte loturi necontaminate

Reporterul Bistrița Express a găsit produsul pentru care a fost emisă alerta ANSVSA în magazinele Carrefour Bistrița. Produsul, comercializat la 12,2 lei avea  termenul de valabilitate până în 13 februarie 2019, iar pe eticheta era trecut un alt lort decat cel din alerta.  Atunci când li s-a atras atenția vânzătorii din cele două magazine au explicat că au făcut și ei verificări și că li s-a transmis de la nivelul managementului Carrefour că este vorba de un alt lot al aceluiasi produs (141 C și nu 51 C) și au dat asigurări că produsul expus este bun pentru consum (foto produsul vândut  la Bistrita)

Conform ANSVSA, listerioza are manifestări asemănătoare gripei, precum febră, dureri musculare, greaţă, vomă şi dureri gastrice şi poate cauza probleme de sănătate dacă persoana este însărcinată sau dacă are un sistem imunitar slăbit.

Share.

About Author

Lasă un comentariu