Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Un deputat ridiculizează prosperitatea clamată de PSD: ”Ovidiu Crețu le-a scăzut angajaților salariile de încadrare, că prea multă bunăstare nu-i bună”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Deputatul PMP Ionuț Simionca a denunțat într-un comunicat de presă diferența dintre cifrele aruncate pe piață de PSD care se străduiesc să demonstreze că România e pe drumul cel bun și realitatea în care românii o duc prost, veniturile le-au scăzut și câteodată chiar și salariile prin decizia acelorași reprezentanți ai partidului de guvernare.

”Reprezentanții principalului partid de guvernământ, PSD, sunt total desprinși de realitate. În timp ce, pentru Liviu Dragnea, „cifrele arată bine”, în termeni de venituri la buget și produs intern brut, pentru milioane de români cifrele arată dramatic atunci când vine vorba de nivelul de trai. Chiar dacă liderul PSD nu a aflat încă, românii sunt împovărați de explozia de prețuri la combustibili, gaze, alimente, bunuri și servicii de larg consum, precum și de creșterea dobânzilor la credite și de devalorizarea leului. Măririle de salarii și pensii cu care PSD se împăunează au dispărut de mult timp sub presiunea inflației și sub greutatea ROBOR” a remarcat Ionuț Simionca.

Deputatul PMP subliniază cât de departe este România reală de cifrele agitate de propaganda de partid, realitate surprinsă de sondajele de opinie despre nivelul de trai: ”Cum poate explica PSD faptul că o creștere de 32% a veniturilor bugetare în ultimii doi ani i-a sărăcit pe românii care muncesc? Oare cum e posibil ca PIB-ul României să crească cu 25% în ultimii doi ani, iar trei sferturi din populația României să considere că țara noastră se îndreaptă într-o direcție greșită sub guvernarea PSD-ALDE?”

Simionca se întreabă și cum se întâmplă că oamenii pricepuți în meseriie lor pleacă masiv din țară, iar județul nu face excepție, iar liderii naționali și locali ai PSD se prefac că nu văd. : ”Când liderul PSD afirmă că avem de-a face cu cele mai mari creșteri din istoria României, nu cumva acesta se referă la bunăstarea subordonaților săi din partid și a oamenilor săi de casă? Întreb acest lucru fiindcă, în timp ce Liviu Dragnea se laudă cu realizări mărețe, tot mai mulți cetățeni din județul Bistrița-Năsăud, oameni pricepuți și serioși în meseriile lor, pleacă în străinătate pentru a-și asigura un viitor mai bun.”

Iar modul în care a abordat un PSD-ist de frunte problema salarială, primarul Ovidiu Crețu când guvernul său l-a obligat să acorde îndemnizatie de hrană, vorbește de la sine: ”Pentru a arăta cât de bine o duc românii și cum le crește PIB-ul, primarul Ovidiu Crețu le-a scăzut angajaților din primărie salariile de încadrare, că prea multă bunăstare nu-i bună. Dovadă sigură că, la fel ca și colegii săi din PSD, e desprins de realitatea românilor.” a remarcat deputatul PMP.

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu