Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Cristina Iurișniți la 2 ani de la mișcările de stradă: lupta cu infractorii trebuie să continue și mai dur”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Deputatul USR, Cristina Iurișniți  a reamintit că astăzi s-au împlinit doi ani de la mișcările de stradă care au scos sute de mii de oameni pentru a opri ordonanța 13 și că acești doi ani au fost un permanent exercițiu de testare a limitelor de către principalul partid de guvernare: :”S-au împlinit doi ani de când rezistența fiecăruia dintre noi este testată aproape zilnic.” scrie Cristina Iurișniți într-o declarație de presă  în care amintește că de fapt momentul 1 februarie 2017 ar fi arătat românilor care sunt adevăratele intenții ale coaliției la putere. ” La nici o lună de la formarea guvernului, PSD-ALDE au arătat românilor adevăratul motivul pentru care au venit la putere: să distrugă justiția ca să scape penalii de pușcărie.”

Au făcut din țară un câmp de luptă al penalilor împotriva oamenilor cinstiți.

Deși mișcările de stradă au oprit OUG13, presiunea asupra justiției a continuat cu noi secvențe: ” au continuat să favorizeze infractorii prin modificarea legilor justiției, a codurilor penale. Au dat legi ca să facă pușcărie de acasă, să dezincrimineze abuzul în serviciu pentru care este condamnat Dragnea ori să anuleze incompatibilitățile ca să poată fura în liniște din banul public. Toate acestea au făcut din țara noastră un câmp de luptă al penalilor împotriva oamenilor cinstiți.”

Cristina Iurișniți crede că este vital ca lupta cu incompentența, prostia și corupția care conduce România trebuie să continue: ”Dar am reușit să-i oprim împreună. Din stradă, dar și de la tribuna Parlamentului le-am spus că hoții nu au ce căuta la conducerea țării, am alertat partenerii europeni și ne-am respectat promisiunea de a curăța după ei prin depunerea unui proiect de lege care transpune recomandările Comisiei de la Veneția în legislația noastră.
Lupta cu infractorii PSD trebuie să continue și mai dur, incompetența și prostia celor care ne guvernează trebuie oprită de fiecare dintre noi. În curând PSD va merge la coșul de gunoi al istoriei. Pe 26 mai începe schimbarea!”

Share.

About Author

Lasă un comentariu