Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Numărul doi din PNL : Pro România e un partid la fel de infect ca și PSD-ul

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Secretarul general al PNL Robert Sighiartău a declarat la Bistrița că din punctul de vedere al liberalilor Pro România, partidul lui Victor Ponta nu este decât o altă variantă a PSD-ului, una rebrenduită.

Deputatul Sighiartău susține că e o eroare ca publicul să se lase înșelat de faptul că Ponta îl atacă pe Dragnea și să-l reevalueze, pentru că de fapt între partidul lui și PSD nu ar fi nicio diferență: ”Vedem acuma ca Ponta e reevaluat si incearcă sa rebrenduiască PSD-ul. Pentru că asta e strategia de fapt: toți PSD-istii merg in Pro România, toți foștii premieri, adică nu există nicio diferență, să ne înțelegem …am vazut anumite poziționări că Ponta este mai bun decât Dragnea. Fals. fals  Ponta egal Dragnea. Ponta l-a pus secretar general pe Liviu Dragnea, iar acum e de fapt o răfuială de fapt între ei doi. Deci Pro România este o mișcare care încearcă să rebranduiască mișcarea pesedistă și PSD-ul ” a susținut liderul PNL.

Întrebat de jurnaliști dacă într-un final cele două partide,  PSD si ProRomânia își vor da mâna, Sighiartău a răspuns că asta se va întâmpla cu siguranță: ”Deci cu Dragnea in afara. Ponta și cu grupul de la Cluj și cu Tudose și cu Grindeanu și cu toți ceilalți pe care i-ați văzut, și vor mai urma câțiva, au in strategie rebrenduirea PSD-ului. Ori asta nu se poate face decât printr-o opoziție la Liviu Dragnea: Mă uitam și la Firea care la fel a fost într-o relație extraordinară cu Liviu Dragnea și are aceeași politică: nu se mișcă ...nu face absolut nimicÎn București, înafară de ajutoare sociale și de excursii în Grecia pentru anumiți pensionarisau pentru anumite persoane defavorizate, nu face absolut nimic.. sunt aceeasi oameni , aceeași mentalitate și trag un semnal de alarmă și către colegii din PNL și către alți cetățeni că PRO România e la fel de infect ca și PSD, pentru că de fapt reprezintă PSD-ul sub altă mască” a mai comentat numărul 2 din PNL.

 

Foto: Ziar de Bistrita

Share.

About Author

2 comentarii

    • Simona Bozbici în

      Va rugăm sa nu mai folositi expresii jignitoare in acest spatiu, altfel vom fi obligați pe viitor să vă moderăm. Pe de altă parte, daca aveti dovezi pentru ceea ce spuneți, va invitam sa le prezentati. Altfel rămâne doar o opinie personala, fără valoare de adevar.

Lasă un comentariu