Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Simionca, PMP: Aceasta este realitatea noastră, a bistrițenilor! Restul sunt minciuni.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Stârnit de o statistică dată publicității de Instituția Prefectului potrivit căreia doar 94 de bistrițeni ar fi cerut adeverințe pentru a munci în străinătate, deputatul PMP Ionuț Simionca  a creat un sondaj pe pagina sa de facebook în care i-a întrebat pe prietenii săi virtuali cum văd lucrurile legat de plecarea la muncă în afara țării. ”Am vrut să verific cifrele prefecturii așa că m-am gândit să vă întreb pe voi și să vedem cum stă treaba..Am creat un sondaj pe pagină cu întrebarea “Mai pleacă Bistrițenii la munca în străinătate?” scrie Ionuț Simionca.

Rezultatele, spune deputatul, i-au confirmat bănuielile, după doar 24 de ore: ”Așa cum mă așteptam, rezultatele obținute în numai 24 de ore sunt total diferite: din 764 de voturi, 93% au răspuns cu “Da!”, o dovadă clară a bunei guvernări PSD-ALDE din ultimii ani.” Și de aici și concluzia parlamentarului PRM: ”Dacă într-adevăr lucrurile ar sta mai bine, românii nu ar mai pleca în număr atât de mare peste graniță și nu ar mai lăsa locul liber pentru vietnamezi, egipteni, nepalezi sau chinezi. Trebuie să facem și să finanțăm programe de readucere în țară a bistrițenilor care doresc să revină acasă, la cei dragi.”.

Deputatul PMP are una dintre mai vizualizate pagini de facebook al unui om politic din județ, cu 17 400 de urmăritori pe profilul public.

Share.

About Author

Un comentariu

Lasă un comentariu