Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Proiectul casei tale – cum să eviți birocrația si pierderea de timp prețios (P)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Începând cu obținerea Certificatului de Urbanism și până la înscrierea construcției în evidențele Cărții Funciare, fie că ne dorim să construim o casă sau să cumpăram un teren, birocrația documentelor și proiectelor poate fi un factor de stres și nesiguranță pentru oricare dintre noi.

Este esențial să apelam la profesioniști! De ce? Pentru a nu avea parte de acte finale neclare, pentru a nu pierde timp prețios, pentru a nu fi purtați pe drumuri și, cel mai important, pentru a beneficia de servicii profesioniste la un preț corect, pentru buzunarul fiecăruia.

Echipa HP Housing Project are o experiență de 18 ani în domeniul construcțiilor civile, industriale și agricole, asigurând suportul tehnic pentru orice fel de obiectiv propus de beneficiar.

Olimpia Hrișman, managerul Biroului de Proiectare HP Housing Project e explicat:

“Clienții noștri nu sunt pentru noi doar o cifră, ci fiecare contează la fel ca și un membru al familiei. Pentru că datorită lor suntem, de 18 ani, în acest business”

Reporter: “Care este traseul documentelor, în vederea construirii unei locuințe, a unui obiectiv industrial sau chiar în cazul achiziției sau parcelării unui teren?”

Olimpia Hrișman: “Beneficiarul ne contactează la numărul de telefon 0744-698.552 sau ne vizitează la adresa din Bistrița, str. Stefan cel Mare, nr 22, locația fiind situată în vecinătatea Podului Jelnei din Municipiul Bistrița. După stabilirea detaliilor, ne vom ocupa de traseul INTEGRAL al obținerii Autorizației de Construire, începând de la obținerea Certificatului de Urbanism și pană la înscrierea construcției în evidențele Cărții Funciare”

Reporter: “Beneficiarul va fi implicat în aceste etape?

Olimpia Hrișman: “Nu, dacă ne livrează toate actele necesare încă de la prima întâlnire. Acesta este principiul nostru: luăm toate problemele de pe capul clientului! Vom livra în termen optim și la prețuri fără stres!”

Reporter: “Ce va recomandă?”

Olimpia Hrișman: “Echipa, proiectele realizate și clienții mulțumiți definesc și susțin experiența noastră. Am proiectat sute de case, duplexuri, spații comerciale sau de utilitate publică, chiar și instituții de cult religios.”

Astfel, serviciile oferite de echipa Biroului de Proiectare HP Housing Project Bistrița vă stau la dispoziție:

  • planuri cadastrale, inclusiv măsurători topografice, elaborarea planului de situație și obținerea avizului Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară
  • documentație tehnică pentru obținerea certificatului de urbanism
  • proiect tehnic faza DTAC pentru specialitățile ARHITECTURĂ, REZISTENȚĂ și INSTALAȚII INTERIOARE (inclusiv obținerea avizelor și calcul necesar de materiale)
  • obținere documentații, în numele clientului, pentru obiective situate în județul Bistrița-Năsăud
  • înscrierea documentației cadastrale, după finalizarea construcției, în evidențele de publicitate imobiliară a Cărții Funciare

Modelele de case pot fi vizualizate, atât ca poze, cât și ca video 3D, pe site-ul propriu hphousing.ro

În plus, se preiau comenzi de la clienți aflați în străinătate, prin intermediul e-mail-ului, fără a fi necesară prezența lor în țară, la întoarcere putând să ridice Autorizația de Construire direct de la sediul HP Housing Bistrița!

(Material Publicitar)

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Balan Marius - contribuabil în

    Da pt. modelul asta iti da primaria lu peste prajit Hautorizatia, sau o platesti si nu iti vine nici dupa 11 ani cum este cazul meu . Poate ca mai ai surpriza ca tot primaria comunistoida sa se inscrie si in CF-ul tau. Asa cum este cazul la mine.

Lasă un comentariu