Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

UPDATE: A fost reluata circulația trenurilor pe magistrala 400, oprită după ce un tren a deraiat la Mărișelu

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

UPDATE: Mai bine de o oră au lucrat muncitorii feroviari de la CFR cărora li s-au alăturat pompierii militari și o autospecială pentru descarcerări grele pentru a repune pe șine trenul deraiat la intrare în Domnești. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență BN a anunțat în jurul orelor 19,30 că trenul a fost repus pe șine și circulația a fost restabilită.

Știrea inițială: Traficul feroviar magistrala de cale ferată 400 este oprită duminică după amiaza, după ce un tren (automotor) a deraiat între Mărișelu și Domnești.

Incidentul s-a petrecut în jurul orelor 16,00 pe când automotorul, fără călători, se deplasa   pentru a fi supus unor reparații, infotrmează ISU Bistrița-Năsăud. Automotorul, cu trei vagoane, operat de CFR  a deraiat la intrare in Domnești, aproape de pasaj . La momentul deraierii, în tren se afla doar mecanicul de tren. care nu a suferit răni ca urmare a accidentului. Practic au deraiat osiile 5 si 6 (pe la mijlocul garniturii, conform informațiilor ISU Bistrița-Năsăud.

Potrivit ISU Bistrița-Năsăud la ora redactării materialului  se actioneaza pentru repunerea trenului pe calea ferata.

Două trenuri  sunt anulate la acaestă oră pe magistarla 400  iar la această oră se cauta rute alternative pentru celelalte trenuri de calatori, informează Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița Năsăud.

Se pare că printre trenurile în astfel de situații ar fi și 4145 – (17:57) Mariselu – Bistrita Nord (18:46) – CFR care urma să ajungă din Târgu Mureș la Bistrița.

T

Share.

About Author

Lasă un comentariu