Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Atenție, restricții de circulație luni pe mai multe artere principale din Bistrița

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Traficul în Bistrița este restricționat luni, între orele 10,00 și 14,00 pe mai multe artere principale din Bistrița.

Este vorba de străzile 1 Decembrie, Bistricioarei, Piața Petru Rareș, Gen. Grigore Bălan, Avram Iancu și Grănicerilor, pe care în intervalul menționat circulația nu va fi permisă. Restricționarea circulației  este legată de parada și manifestările organizate de Brigada 81 Mecanizată ” Grigore Bălan” pentru sărbătorirea unui secol de la înființare.

Într-un comunicat de presă semnat de primarul Ovidiu Crețu municipalitatea roagă participanții la trafic și riveranii străzilor menționate ”să dea dovadă de înțelegere și să folosească trasee alternative”.

Ce program are Centenarul Brigăzii 81

Acțiunile dedicate împlinirii a 100 de ani a Brigăzii Militare de la Bistrița încep cu o dezvelire de placă dedicată aniversării, la Comandamentul Unității și sunt urmate de la ora 12,00 de o slujbă religioasă în Piața Petru Rareș, urmată de o defilarea a militarilor și a tehnicii de luptă. De la ora 13,00 manifestările se mută la Complexul Muzeal Bistrița, unde este amenajată o expoziție de tehnică, armament și echipamente militare. La manifestări este așteptat ministrul apărării, Gabriel Leș.

 

 

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Arsenie vigilentul în

    Ioi altă zi decât duminica n-au gasit astia? Ce , nu puteau duminica sa defileze de 100 de ani? Ce mureau daca amanau o zi. Nu, ei musai trebuie sa dea peste cap traficul din Bistrita, acela din prima zi de scoala de dupa vacanta elevilor. Mare e nesimtirea unora de conduc…Oare pentru ministrul ala de a lasat armata fara seful de stat major se fac permutarile astea? O rusine…

Lasă un comentariu