Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Miezul nopții i-a prins pe parlamentari în plen la buget. Deputatul Simionca: ” la buget, votez doar o anexă propusă de mine”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ședința de plen a Parlamentului s-a încheiat joi abia la miezul nopții, însă parlamentarii au fost anunțați că reiau dimineață de la 9,00. deputații sunt așteptați și mai repede, de la 8,30 pentru a revota legea plafoanelor, o legecare va modifica limitele deficitului bugetar după ce a trecut mendamentul liberal de dublare  a alocațiilor.

Unii parlamentari, printre care deputatul PMP Ionuț Simionca a făcut o ultimă postare cu fotografie  aproape de miezul nopții pentru a arăta că e încă în plenul ședinței de buget.

El a mai scris și că a reușit să-și treacă un amendament la buget, finanțarea unui obiectiv din comuna Rodna, un complex sportiv cu stadion: ”Astăzi am obținut o mare victorie pentru bistrițeni, reușind să îi conving pe deputații puterii să accepte unul dintre cele mai importante din amendamentele mele: finanțarea cu peste 4 milioane de lei a unui obiectiv de interes din comuna Rodna”. Deputatul a ținut să precizeze că rămâne un opozant, chiar dacă un liberal din Alba l-a acuzat pe o retea de socializare că ar fi făcut concesii pentru a-si trece amendamentul, dar și că nu va vota de la buget, decât anexa în care a pare și propunerea sa : ”Pentru mine este important să mă lupt și să obțin proiecte pentru oameni, pentru județul Bistrița-Năsăud, prin orice mijloace legale. Nu m-a cumpărat nimeni, rămân un opozant al majorității PSD-ALDE, dar atunci când este spre binele comunității, fac ceea ce este în avantajul celor ce m-au trimis în Parlament.Am spus foarte clar și mențin cele spuse: voi vota pentru acea anexă la Legea Bugetului pentru 2019 în care este inclus amendamentul propus de mine.” a scris Simionca. El a ținut să precizeze și că a fost în sală și a votat amendamentul lui Robert Sighiartău care prevedea dublarea alocațiilor pentru copii.

Share.

About Author

Lasă un comentariu