Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Propunere inedită pentru platformele de gunoi: haideți să facem ca și la Cluj

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bistrița ar putea avea platforme hidraulice cu containere semi-ingropate, dacă ar exista un pic de voință managerială, a propus omul de afaceri liberal, Cristian Munthiu, într-o conferință de presă a PNL.

Munthiu a atras atenția că Bistrița nu mai poate prezenta imaginea dezolantă a ghenelor de gunoi revărsate cu șobolani mișunând în jur și că o soluție ar fi ca administrația să achiziționeze câteva platforme: 5-6 pentru  început: ” căt poate costa o platformă? Nu-i mai mult de 11000 de euro bucata. Facem cu două deplasări mai puțin cu ceterași pe banii municipalității anual și scoatem cheltuielile” a indicat Cristian Munthiu și sursa de finanțare.

Liberalul spune că soluția funcționează foarte bine la Cluj și e ieftină: ” am stat de vorbă ieri într-o emisiune cu viceprimarul Clujul, Dan Ștefan Tarcea și l-am întrebat cum funcționează și mi-a spus că sunt soluții ieftine și funcționează” a explicat Cristi Munthiu care a reamintit și că acum 35 de ani când a ajuns în Bistrița orașul arata ca un parculet, iar Clujul ca un oras industrial.: ” Acum, la curățenie e exact pe dos” a mai spus acesta.

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Adrian Florin Chereji în

    La dezbaterea bugetului pentru 2017 am depus un amendament pentru a aloca bani pentru un studiu de fezabilitate pentru crearea unui sistem de colectare si depozitare numai a municipiului Bistrita. Nu mai putem ramane la cheremul primarilor din ADI Deseuri care impun tariful pentru Bistrita si nu sunt in stare sa tina sub control colectarea si depozitarea deseurilor. Sa ramana ei cu ADI Deseuri iar Bistrita sa se retraga din acest proiect pagubos pentru cetatenii municipiului Bistrita imediat dupa cde expira perioada obligatorie de a face parte din acest sistem creat cu fonduri europene.
    Se poate gasi un teren unde sa se poata amenaja o groapa de deseuri conforma, iar sistemul de colectare din oras sa fie modernizat cu aplicarea metodelor mai avansate de la Cluj sau Oradea, net superioare celui implementat la Bistrita.

Lasă un comentariu