Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Reproșuri între parlamentarii bistrițeni: ”nu l-a interesat să voteze finanțarea pentru un obiectiv din comuna bunicilor sai. E la al doilea mandat, nu-i pot înțelege lipsa de interes”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Parlamentarul USR Cristina Iurișniți i-a reproșat pe facebook colegului de la PSD Bistrița Năsăud, deputatul Daniel Suciu că nu s-a obosit nici măcar să rămână în sală atunci când s-au votat amendamentele la buget, care vizau obiective din județ, făcute de deputatul USR.

”La amendamentele depuse pentru Bistrita-Năsăud, am cerut votul de onoare parlamentarilor din județul pe care îl reprezint. Liderul PSD Daniel Suciu a ieșit din sală” a comentat pe facebook Cristina Iurișniți. Parlamentarul USR spune că Suciu n-a rămas să voteze nici măcar când a fost supus la vot amendamentul care cerea construcția unui grup sanitar pentru școala primară din Visuia, una din școlile cu grup sanitar în curte, din comuna bunicilor deputatului PSD, Miceștii de Cîmpie.: ” Ca mamă și profesor nu pot înțelege lipsa de interes pentru o localitate care a fost uitata de Suciu și în cel de-al doilea mandat, deși se află la butoane și în grațiile lui Dragnea. Am făcut demersuri de susținere pentru Visuia, com. Micești, pentru că niciun amendament nu trece fără aportul majorității…De la Tribuna Parlamentului am cerut finanțare și pentru reabilitarea liceului centenar Liviu Rebreanu, care așteaptă reabilitarea clădirii principale de ani de zile și finanțare pentru campanii împotriva violenței în școli și în familie. Toate cele 26 de amendamente pe care le-am depus  au fost respinse de coaliția PSD.” a scris Cristina Iurișniți pe pagina ei de socializare.

În pofida respingerii tuturor amendamentelor sale Cristina Iurișniți s-a declarat mulțumită că s-a reușit votarea amendamentului care prevedea alocari bugetare pentru dublarea alocațiilor: ”O surpriză în Plenul Camerei Deputaților! Îl felicit pe   Robert Sighiartau pentru inițiativă și perseverență! Amendamentul respins la Comisia de buget a trecut în plen prin votul celor 123 de parlamentari care iubesc și cărora le pasă de copiii României!  Vom vedea ce se întâmplă până la următoarea rectificare bugetară …pentru că inclusiv pesediștii  au rămas gură-cască!” a mai comentat deputatul USR.
 

Share.

About Author

Lasă un comentariu