Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ioan Peteleu: ”Lovitura de stat trandafirie. Ce urmează după controlul politic al justiției?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Liberalul Ioan Peteleu vorbește într-o postare pe facebook despre lovitura dată statului de drept prin ultimele ordonanțe ale ministrului justiției despre care spune că practic controlează politic justiția.

” Lovitura a fost dată. „Ieminentul” Tudorel, inocentul veșnic, în chip de porumbel, a dus la îndeplinire ordinul politic. Statul de drept a fost spulberat. Una dintre puterile independente, justiția, a fost preluată politic” a comentat Ioan Peteleu, care continuă: ”Ești magistrat? Nu cumva să-l întrebi de două ori pe corupt unde și-a ascuns banii, că ai încurcat-o! Ai săvârșit un abuz. Imediat ești chemat la Secția Specială (SS) și pus în genunchi pe grăunțe. Ce să mai vorbim de investigațiile din marile dosare de corupție sau de dosarul 10 august 2018. Gata, s-a pus batista pe țambal. Toată lumea trebuie să execute ordinele politirucilor.”

Liberalul vorbește și despre ce crede că va urma post-controlului justiției: evoluția spre o dictatură de tip Erdogan, cu judecători, militari, ziarițti și opozanți în arest:” Ce urmează după controlul politic al justiției? Simplu. Urmează crearea instrumentelor prin care puterea politică să-și pună în operă planurile, ca de exemplu miliția politică, după care, în foarte scurt timp, instaurarea dictaturii. Bineînțeles, nu o dictatură ca cea din perioada ceaușistă ci una de tip erdoganist, cu ziariști, judecători, militari, opozanți, ridicați și băgați la arest.

Trist dar adevărat. România, îngenuncheată!” își încheie postarea Ioan Peteleu.

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Domnul Penteleu,
    Se vor organiza pe doua randuri , se vor alinia unul cu fata si hal-lalt cu spatele si randul 1 va da picioare-n c*r randului 2 , iar astia or sa rada, dupa care rolurile se vor inversa , pana cand ” Statul paralel ” … si … ” Statul neparalel ” vor ajunge sa-si dea picioare-n c*r … unul haluilalt … iar noi o sa-ncepem sa ” plangem ” !
    ( Glumesc … )

Lasă un comentariu