Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Un scurtcircuit la un cablu electric, cauza incendiului care a mistuit o casă cu etaj în Unirea

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pompierii s-au luptat câteva ore azi noapte cu un incendiu extrem de violent, izbucnit la o casă cu etaj din Unirea, în zona străzii Bisericii. Flăcările de câțiva metri s-au propagat cu repeziciune în zona mansardei și acoperișului clădirii, făcând intervenția extrem de dificilă. Trei autospeciale au intervenit mai bine de două ore la înălțime și focul a fost stins în cele din urmă după ce a provocat ravagii: pe 250 de metri pătrați la mansardă și acoperiș casa este compromisă.

Pompierii au cerut ajutor și la Electrica în timpul intervenției, pentru că o linie aeriană de medie și înaltă tensiune se afla în imediata apropiere a  zonei incendiului.

Singura locatara a casei, o tânără de 25 de ani, trezită la 3 dimineața de fum înecăcios  și de flăcări a reușit să se autoevacueze, potrivit pompierilor de la ISU Bistrița-Năsăud.

Potrivit primelor cercetări un scurtcircuit electric la un cablu de alimentare la o anexă lipită de casa de locuit a provocat întregul dezastru.

Cinci echipaje cu 15 pompieri militari au intervenit azi noapte la stingerea incendiului de la Unirea  ISU Bistrița-Năsăud spune că a fost o misiune reușită, pentru ca in pofida violenței incendiului la înălțime n-au fost victime: locatarii au scăpat fără răni și toți pompierii s-au întors teferi la bază. ISU BN a postat o fotografie cu o parte din ei: ”Ei sunt o parte din cei 15 pompieri militari bistrițeni care s-au luptat cu flăcări înalte de câțiva metri, la incendiul din aceasta noapte.Cel mai important: nu au fost înregistrate victime și cele cinci echipaje s-au întors după mai bine de patru ore la bază, în formulă completă.” menționează postarea de pe pagina oficială de facebook.

Share.

About Author

Lasă un comentariu