Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Președintele a semnat decretul cu Daniel Suciu-vicepremier. Ce predicție a făcut ex-premierul Tudose

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Președintele Klaus Iohannis a semnat joi seara decretul de numire a deputatului Daniel Suciu în funcțiile de ministru al Dezvoltării Regionale și vicepremier, la pachet cu cel de ministru al Transporturilor pentru  Răzvan Cuc, fost titular al portofoliului.

Decretul de numire a fost postat pe site-ul instituției prezidențiale  în 21 februarie, în jurul orelor 20,00. Data ceremoniei de depunere a  jurământului a fost stabilită pentru vineri de la 10,30.

În asteptarea numirii, Daniel Suciu a participat astăzi la Târgul de turism al României, unde si-a făcut fotografii la standul județului Bistrița-Năsăud alături de delegații din partea ADI Turism BN, de presedintele PSD BN Radu Moldovan și președintele organizației de tineret, Bogdan Ivan. De altfel Moldovan este unul dintre cei care l-au felicitat pe facebook pe Suciu pentru nominalizare, susținând că ” va face lucruri bune pentru județ”.

Ce spune fostul premier Mihai Tudose despre portofoliul de la Dezvoltare: acolo nimeni nu miscă un deget fără Dragnea

Fostul premier Mihai Tudose susține însă că titularul de la Dezvoltare este doar de formă și că nu poate mișca un deget, pentru că singurul care dă ordine acolo e Dragnea: ”Eu vă spun că nimeni întreg la minte nu-și asumă funcția de ministru al Transporturilor și al Dezvoltării pentru că acolo șef este domnului Dragnea. Acolo nimeni nu are dreptul să facă nimic. Acolo nimeni nu are voie să dea un telefon la marile companii, nu are voie să miște un deget. Oricine este acolo trebuie doar să semneze ceea ce fac niște subordonați la ordinul domnului Dragnea” a declarat imediat după  CEX-ul care a făcut nominalizările fostul prim ministru, plecat între timp la partidul lui Ponta, Pro-România. Tudose, care în calitate de premier numit de Dragnea știe pe pielea lui ce înseamnă controlul acestuia asupra celor pe care i-a pus în funcții a mai spus și că : ”Eu nu mai am nicio speranță! Vor apărea tot felul de voci autorizate care nu au luat niciodată niciun vot și vor spune ce le explică domnul Dragnea. Dragnea este de-a dreptul malefic, încearcă să păcălească pe toată lumea”.

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Balan Marius -ecologist PV în

    No e clar ! Si atunci ce sa astepti de la tanarul ministru ? Daniele mai ai timp. Iti sugerez sa vi lsa Partidul Verde unde noi te lasam de capul tau sa faci treaba. Asta dupa cateva sedinte de ECOLOGIZARE.

Lasă un comentariu